Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Vremenska prognoza: Kiša, ali toplije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ujutro će većinom biti promjenjivo oblačno, sa sunčanim razdobljima, ali povremeno i uz kišu ili pljuskove. Glavnina oborine očekuje se prijepodne na Jadranu, a tek kasnije u ostatku zemlje.

Vremenska prognoza za utorak 09.04.2013.:

Pročitajte i ovo Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave" Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

U unutrašnjosti će  nastaviti promjenjivo vrijeme uz sunčana razdoblja. Mjestimice može pasti i malo kiše. U središnjim krajevima zapuhat će umjeren jugozapadnjak, a u Slavoniji slab jugoistočnjak. Pritom će i temperatura malo porasti. U najtoplijem dijelu dana mjerit će se uglavnom između 12 i 17 stupnjeva Celzijevih.

U gorskoj Hrvatskoj i na sjevernom Jadranu  biti će  promjenjivo oblačno, povremeno s kišom. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak i jugo koje će tijekom noći još pojačati. Najviša dnevna temperatura bit će između 12 i 15, a u gorju oko 10 stupnjeva.

>> Najhladniji ožujak kakav Europa pamti u zadnjih 100 godina!

Promjenjivo oblačno, ali sa sunčanim razdobljima poslijepodne će biti i u Dalmaciji. Bilo bi dobro uz sebe imati kišobrane jer još može kišiti. Temperatura će porasti barem do 13, a mjestimice i do 17 stupnjeva Celzijevih, a slabo do umjereno jugo u noći će jačati.

Svakim danom sve toplije

Malo kiše još može pasti i u srijedu, dok će u četvrtak biti stabilnije, ujutro moguće i s kratkotrajnom maglom, zatim pretežno sunčano. Već u petak, ponovno će se naoblačiti, a u drugom dijelu dana očekuje se i nova kiša. Svakim danom prema vikendu bit će i toplije.

I u Dalmaciji će još u srijedu biti promjenjivo oblačno, povremeno s kišom ili pljuskovima. U četvrtak većinom sunčano, a u petak opet postupno naoblačenje i kiša koja će se tijekom dana sa sjevernog proširiti na južni Jadran. Puhat će slabo do umjereno, u petak i jako jugo. I na moru će idućih dana još malo zatopljeti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene