Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beba umrla nakon što je otpušena iz bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetak sati nakon što je pregledana i puštena na kućno liječenje uz dijagnozu viroze i temperaturu preko 38 stupnjeva Celzijusa, beba je u četvrtak u ranim jutarnjim satima preminula.

Hana Ščuka 20-mjesečna beba, prebačena je jučer s povišenom tjelesnom temperaturom iz đurđevačkog Doma zdravlja na odjel koprivničke Opće bolnice. 

Pročitajte i ovo Plakat ispred doma zdravlja Nelojalna konkurencija Plakatima vrbuju liječnike, razljutili ostatak Hrvatske: ''Ljuti me i žalosti. Ne znam koji bih sad izraz upotrijebio'' Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku

Hana je preminula u svom krevetiću samo desetak sati nakon pregleda u bolnici kada je dijete imalo temperaturu preko 38 stupnjeva Celzijusa. 

U bolnicu su je dovezli roditelji na savjet i nakon pregleda pedijatrice u Đurđevcu. Usprkos visokoj temperturi i krvnom nalazu s povećanim brojem leukocita pedijatrica koprivničke bolnice poslala je dijete doma s napomenom da se radi o virozi. 

Nitko iz koprivničke bolnice nije želio komentirati Hanin slučaj. Točan uzrok smrti 20-mjesečne Hane znati će se nakon obdukcije u petak ujutro.

Neslužbeno doznajemo da je ovo već treći slučaj smrti bebe na tom području u ovoj godini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene