Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stala istraga oko helikoptera palog u Vukovaru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvu obrane, ne sviđa se zanimanje javnosti za helikopter, srušen u Vukovaru u srpnju prošle godine. Novinarima ni danas nije dopušteno njegovo snimanje, a nakon što su ostavljeni na ulazu u Zrakoplovni zavod,bespredstavnici "sedme sile" bojkotirali su obilazak Zavoda.

Kad je MORH uvidio pogrešku, ispričao se. No, ni oni nisu obišli vukovarski helikopter i provjerili gdje je istraga zapela. 

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Doznati gdje je stala istraga o srušenom helikopteru, nemoguća je misija. Olupina već mjesecima leži u jednom od hangara velikogoričkog zrakoplovno-tehničkog zavoda i svi pokušaji da se do nje dođe završavaju na riječima istraga traje, novinarima je pristup zabranjen. 

U hangar mogu ući samo predstavnici Povjerenstva koje ispituje okolnosti vukovarske tragedije u kojoj je poginulo troje, a ozlijeđeno nekoliko osoba.

Neslužbeno se doznaje kako se rijetko viđaju radniciv koji serviisirqaju letjelicu. Helikopter je, navodno, netaknut i na njemu se ništa ne radi.

Stoga je teško povjerovati u obećanje da će rezultati istrage biti poznati za dva do tri mjeseca, ma koliko se novi ministar obrane Branko Vukelić u to zaklinjao. 

Cijelu priču o palom  helikopteru i istrazi kojom bi se trebali saznati uzroci tragedije pogledajte u video prilogu.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene