Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VIDEO: Kultura u Saboru

Šolić Richemberghu: Što se smiješ majmune?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vijećnici Hrvatskog sabora smo navikli na svakave upadice i dovikivanja ali se uvijek uspijemo ponovno iznenaditi na koju su sve razinu zastupnici spremni se spustiti. Danas se vodi burna rasprava oko tzv. kriznog poreza pa svakojake riječi 'frcaju'na sve strane.

Tako je danas saborsku zastupnicu HDZ-a Božica Šolić zastupnik HNS-a Goran Beus Richembergh očito toliko iznervirao da se spustila ispod svake razine i rekla mu 'što se smiješ majmune?!'. To se jako dobro vidi i čuje u našem videu. Nakon toga je Richembergh zapitao predsjednika Sabora Luku Bebiću smije li mu se zastupnica obraćati sa 'majmune'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Zakon pisan za tajkune' 'Stranke dobivaju sedam puta manje od vjerskih zajednica' Slika nije dostupna Povijesna činjenica Kosor: I hrvatski branitelji su građani RH

'Kad bi se pobrojao sav novac koji je curio iz državne blagajne, bila bi vjerojatno kolona kamiona duga do Kine', bila je opaska kojim je Richembergh izazvao ovakvu reakciju Božice Šolić.

Rekla je 'my moon'!?

HDZ-ovci su odmah povikali kako to nije rekla, te se čak čulo objašnjenje kako je pričala na engleskom odnosno da je rekla 'my moon'. Bebić se pravdao kako nije čuo da je rekla tako nešto te da bi je u tom slučaju sigurno kaznio.

>> 'Smišljeno se pogoduje klijentelističkom stroju HDZ-a i HSS-a'

Kako ocjenjujete ponašanje zastupnika u Saboru?

  • Primjerenim
  • Skandaloznim
  • Posve uobičajenima
  • A što očekivati od političara?

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene