Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utrka preko morskog grebenja

Škraping na Pašmanu okupio oko 1.000 natjecatelja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na popularnom pašmanskom Škrapingu, utrci preko morskog grebenja i teških stijena, okupilo se oko 1.000 natjecatelja. Prekrasan sunčan dan dao je poseban ugođaj.

Kockica čokolade za energiju, priprema zglobova za naporan rad i vjera u sebe. 'Bitna je kombinacija planinarenja, trčanja i možda vježbe snage', kaže natjecateljica Tadea Krušec.

Pročitajte i ovo Požar na Pašmanu bura otežava gašenje Gori na Pašmanu: "Ako vjetar promijeni smjer, moguće je da okrene prema kućama" Policija - Ilustracija POKUŠAJ UBOJSTVA NA PAŠMANU Policija privela 26-godišnjaka: Nasrnuo na muškarca nožem u kafiću, pa pobjegao

I možete u kategoriju Ultra. Onih drugih, više rekreacijski orijentiranih, puna je riva u Tkonu.

Teške škrape ne miluju tenisice. Potrebno je ponijeti pun ruksak rezervnih. Ako ih imate. 'Ja imam dokaz da se bavim trackingom i tražio sam sponzora da me opskrbi tenisicama', kazao je natjecatelj Mirt Markulin.

Škraping je jedna od utrka tracking lige, koja nosi ime Joška Božića. Danas je tu bio i njegov otac, poznati hrvatski alpinist.

'10 i više godina unatrag je Joško sudjelovao. Nije ovo samo uspomena nego i vrijednost', kazao je najbolji hrvatski alpinist Stipe Božić.

Dan za pamćenje na prelijepom Pašmanu. Zadovoljstvo doživljenim uvjerljivo je nadjačalo umor.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene