Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vukelić: 'Ne želim komentirati SDP-ove gluposti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ne želim govoriti o SDP-ovim glupostima', odgovorio je ministar gospodarstva Branko Vukelić na SDP-ove optužbe da je odgovoran za slučaj Brodosplit.

SDP je u saborsku proceduru uputio zahtjev za Vukelićevom smjenom, tvrdeći kako je, unatoč upozorenjima, kao predsjednik Nadzornog odbora Brodosplita Upravi omogućio sklapanje štetnih ugovora, kojima je ta državna tvrtka oštećena za šest milijuna američkih dolara.

Pročitajte i ovo Petra Buljan, novinarka primopredaja u četvrtak Damir Habijan službeno je novi ministar, nagađa se tko će ga zamijeniti u saborskim klupama: "To neće biti lako" Slika nije dostupna "Afera Brodosplit": svjedočio ministar Vukelić

'Nikakvu odgovornost ne osjećam, ništa kao predsjednik Nadzornog odbora nisam mogao učiniti, jer ne pratim dnevni tijek posla u brodogradilištu', izjavio je Vukelić novinarima u Saboru, nazvavši SDP-ove optužbe neargumentiranim podmetanjima.

Odbacio je i SDP-ovu tvrdnju da je ignorirao upozorenja o štetnosti ugovora na sjednici Nadzornog odbora, a ne brine ga, kaže, ni istraga austrijskog Interpola i policije, jer, ističe, nema nikakve krivnje ni odgovornosti, niti je radio bilo kakve nečasne radnje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene