Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sanader o 'slučaju' Glavaš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Ivo Sanader izjavio je da se ne želi miješati u rad i ovlasti zakonodavne vlasti.

"Sve što odluči Hrvatski sabor poštivat ću i to moraju svi poštivati. Kao predsjednik HDZ-a najjače stranke u Hrvatskoj želim reći da ćemo poštovati vladavinu prava", istaknuo je Sanader.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Glavaš nije pozvao na državni udar' Mesić: Međudržavnim sporazumom s BiH riješiti probleme neizručivanja Slika nije dostupna Razmišlja kao Sanader Kakav šef, takav Bebić: Presuda Glavašu ima utjecaja na izbore

"HDZ je u ove tri godine pokazao i dokazao da poštuje vladavinu prava i da svi pred zakonom moraju biti jednaki. I to će biti načelo koje ću kao predsjednik stranke tražiti da se Klub zastupnika HDZ odredi prema aktualnom slučaju, rekao je Sanader. "Vidjet ćete što to znači kad za to dođe vrijeme", dodao je.

Upitan je li došlo do razmimoilaženja između njega kao predsjednika HDZ-a i predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa, Sanader je odgovorio da nema nikakvog razmimoilaženja i da je predsjednik Sabora zajedno s njime u Predsjedništvu stranke.

Ima vremena još nekoliko dana da se pronađe rješenje u kojemu će se poštivati načelo vladavine prava, rekao je Sanader dodajući da će o tome komentar dati još tijekom dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene