Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje je tomu kraj?

10 metara od jučerašnje rupe novo propadanje na frekventnoj zagrebačkoj cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se na vrlo prometnoj Remetinečkoj cesti u ponedjeljak otvorila rupa, u utorak ujutro nasred kolnika, tek desetak metara dalje, pojavilo se novo ulegnuće. Nakon ovoga možemo se samo upitati – propada li Remetinečka?

DNEVNIK.hr jučer je izvijestio o dubokoj rupi koja se otvorila na Remetinečkoj cesti kod kućnog broja 122, a do oštećenja kolnika došlo je ni tjedan dana od posljednjeg popravka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pogledajte obilazne pravce Počinju radovi na ključnom križanju na istoku Zagreba, očekuju se velike gužve: "Moramo zatvoriti cestu na tri tjedna..." Automobili u prekršaju Policija ne reagira VIDEO Provjerili smo zašto vozači upadaju u rupu u centru Zagreba: ''Čim se odmaknemo na pet minuta...''



I problem je, bar se tako činilo, trebao biti riješen kada su stigli izvođači radova koji su tijekom dana djelomično sanirali stanje, dok je prema planu danas trebao biti postavljen onaj završni sloj asfalta "ako vremenski uvjeti budu dozvoljavali", kako su poručili iz Vodoopskrbe i odvodnje.

Ova je gradska tvrtka, naime, investitor radova na izgradnji javnog kanala na Remetinečkoj cesti koji su izvršeni ljetos, nakon čega su i krenuli problemi s propadanjem asfalta na jednoj od prometnijih zagrebačkih prometnica.

Iz "Vodoopskrbe i odvodnje" poručili su u ponedjeljak da je do slijeganja asfaltnog sloja došlo zbog jakih oborina i kratkog vremenskog razdoblja izvođenja radova. S obzirom na kišu koja i dalje neumorno pada, ovo možda i nije posljednje propadanje asfalta na Remetinečkoj cesti.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene