Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odgovor na prozivke

VIDEO "Hitno pošaljite tim na Pantovčak, jedan stanar je izgubio kontrolu": Zekanović objavio snimku razgovora, za DNEVNIK.hr objasnio o čemu se radi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović objavio je na Facebooku snimku poziva u kojem navodno traži hospitalizaciju predsjednika Republike Zorana Milanovića u Kliničkoj bolnici Vrapče. Za DNEVNIK.hr objasnio je o čemu se zapravo radi.

U najmanju ruku nesvakidašnju snimku objavio je saborski zastupnik Hrvoje Zekanović na svom Facebook profilu.

Nakon što je predsjednik Republike Zoran Milanović ranije u srijedu izjavio kako je "čuo da je on pedofil, ali samo čuo" te da je "siguran da on nije pedofil", misleći pritom na Zekanovića, Zekanović mu je uzvratio tako što ga je "prijavio" psihijatrijskoj ustanovi i od njih zatražio da ga hospitaliziraju.

Kako se vidi na snimci, najprije je nazvao broj za hitne službe 112 te osobu koja mu se javila zamolio da ga spoji sa psihijatrijskom bolnicom Vrapče u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna bitno da nastavi s radom Milanović o Fortenovi i Plenkoviću: "On voli prijetiti bezveze i u prazno. Morat će to objasniti"

"Ako biste mogli hitno poslati vaš tim, sa nekoliko snažnih tehničara. Ne znam točnu adresu, ali vi ćete znati o čemu se radi. To je Pantovčak, rezidencija predsjednika Republike. Bitno je da radimo brzo u interesu građana. Dakle, trebate hitno poslati vaš tim na Pantovčak, tamo trenutno ima jedan stanar koji je skroz izgubio kontrolu. Bojim se da on nije prijetnja za okolinu i ljude oko sebe. I luđačku košulju, trebat će vam i ona isto sigurno", rekao je Zekanović nakon što mu se s druge strane slušalice navodno javio netko iz Klinike za psihijatriju Vrapče.

"Nakon još jednog ispada jedino što je preostalo kako bi mu se pomoglo je da ga se hospitalizira", napisao je Zekanović uz objavu na Facebooku.

Hrvoja Zekanovića upitali smo o čemu se točno radi.

"U pitanju je skeč, to je prijatelj. Naravno da nije bio pravi poziv. Ne mislim s tim glupostima uznemiravati ozbiljne službe koje moraju raditi svoj posao", rekao nam je Zekanović.

"Jako je bitno da se komunicira da me je dosta jasno nazvao pedofilom. Nakon takvih degutantnih izjava mogu mu vratiti samo na duhoviti način", zaključio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene