Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zastupnicu SDP-a Ingrid Antičević Marinović zasmetalo je što je reformist Petar Baranović zatražio stanku za klub, pokrenuo raspravu o prosvjedu Torcide i - otišao sa sjednice.


'Molila bih kolege da ne zloupotrebljavamo dobrohotnost samog predsjednika Sabora. Da nismo, započeli bi s ovom temom prije sat vremena. Naš kolega, kojeg nismo vidjeli sedam dana, dođe ovdje petkom ujutro, sam nametne temu, koja nije na dnevnom redu i nestane', kazala je Antičević Marinović.

Vezani članci Sabor - 2 U Saboru danas rasprava o izvješćima predsjednika Vrhovnog suda o stanju sudbene vlasti Slika nije dostupna Sarkazam na 'engleski govor': 'Sjajan je i ostat će dugo upamćen'

Nezavisni Branko Vukšić reagirao je na njezino prozivanje saborskih zastupnika pa i Baranovića koji je, kazao je Vukšić, jedan od aktivnijih saborskih zastupnika.

'Malo se osvrnite oko sebe, nema SDP-ovaca. Čak i kad je premijer Milanović u Saboru, klupe su vam poluprazne. Stoga, molim vas, nemojte dijeliti lekcije drugima', poručio je Vukšić.

Sabor: 'Situacija koja se kotrlja na splitskoj rivi nije nimalo bezazlena'

Javila se i Vesna Škare Ožbolt koja je u klubu s Baranovićem i kazala kako bi, kolegica iz SDP-a, mogla malo bolje pratiti prisutnost zastupnika. Baranović je, poručila je, otišao na Odbor za poljoprivredu.

Antičević Marinović, međutim, i dalje nije popuštala:

'Ja sam ovdje stalno, i nikad nisam prozivala drugog što ga nema. Ali ako netko dođe, i mene zaustavlja u mojem radu, i radi to stalno, imam pravo reagirati. Došla sam rano ujutro, pripremam se za Sabor, i čekam da dođe onaj kojeg dugo nema. Dobro znam tko je tu ujutro, tko popodne, a kad nestanu svjetla kamere - nema!'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju