Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavljeni prosvjed

Sabor: 'Situacija koja se kotrlja na splitskoj rivi nije nimalo bezazlena'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Situacija koja se kotrlja na splitskoj rivi nije nimalo bezazlena, poručio je nezavisni zastupnik Petar Baranović.

Zbog velikog navijačkog prosvjeda koji je za subotu najavljen na splitskoj rivi, zastupnik Petar Babarović (Klub Reformista, DC-a i Novog vala) zatražio je u četvrtak stanku na početku zasjedanja u Saboru.

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

"Zbog situacije koja se kotrlja na splitskoj rivi, a nije nimalo bezazlena, tražim stanku", rekao je Baranović, čijem su se zahtjevu priključili i HDSSB, HDZ, Jadranka Kosor, Branko Vukšić.

Subotnji prosvjed organizira Torcida a povodom mu je stanje u hrvatskom nogometu te nova kazna splitskom Hajduku da subotnju utakmicu sa Zagrebom na Poljudu mora igrati bez gledatelja.

Komisija za žalbe Hrvatskog nogometnog saveza u četvrtak je, naime, odbila Hajdukovu žalbu i potvrdila odluku disciplinskog suca kojom je Hajduk zbog nereda na utakmici 14. kola sa Zadrom kažnjen odigravanjem jedne prvenstvene ili kup utakmice bez prisutnosti gledatelja.

Prijedlog proračuna za 2015. u Saboru podržali SDP, HNS i SDSS

Stoga će se utakmica 17. kola između Hajduka i Zagreba u subotu od 17 sati odigrati pred praznim tribinama, a to će biti treća uzastopna domaća utakmica koju će Hajduk morati igrati bez gledatelja. (HIna)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene