Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sabor: Fiolić lagao da mu je punica rodila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sramotnu psinu na račun svoje punice smislio je sinoć usred Sabora HDZ-ov zastupnik i vlasnik mesne industrije Stjepan Fiolić.

Zastupnik, koji na račun poreznih obveznika dobiva plaću od 15.000 kuna, izmislio je da je njegova 59-godišnja punica Marija Šimir, kojoj je pritom slagao godine, rodila dijete.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Rasprava o opozivu premijera Potez Peđe Grbina izazvao buru među HDZ-ovcima: "Poštovani AP..." Slika nije dostupna raspravu obilježile optužbe Burno na skupštini Srbije: Seksualne aluzije, incidenti i svađe umjesto zaključka o rebalansu proračuna

Dva sata zabavljao se časteći saborske kolege koji su povjerovali u njegovu priču! 

Iskonstruirao je da je punica, koja zapravo ima 76 godina i prabaka je, zanijela prirodnim putem i rodila zdravog dječaka, za kojeg je rekao da je od svoje sestre, Fiolićeve supruge, mlađi 41 godinu! 

Fiolić, ali i njegovi stranački kolege koji su znali da je riječ o psini, toliko su uvjerljivo glumili, slaveći rođenje Fiolićeva “šogora”, a prava istina isplivala je na vidjelo kod Fiolićeve punice u Odranskom Obrežu.

– Kaj je prolupal? Pa to je strašno! – bila je prva reakcija Mladena Šimira, nećaka Fiolićeve supruge Katice i unuka njegove punice kada smo ga upitali je li istina da je Marija Šimir nanovo postala majka. 

– Bez riječi smo! Ne možemo vjerovati da se on u Saboru bavi takvim lažima! Zar ga nije sram? Kaj se nije šalio na račun svoje mame? Mogao je reći da mu je mama rodila brata! – u nevjerici su nam rekli Mladen Šimir i njegova majka Đurđa, supruga brata Fiolićeve žene. Dodali su kako baka spava i kako nema pojma o zetovoj neslanoj šali. 

– Dobro da nije rekao da mu je punica rodila crnca! Ma, dođe mi da ga steram! – ogorčen je bio Mladen Šimir dok je šogorica Đurđa ipak smirivala situaciju ističući kako je Fiolić poznat kao veliki šaljivdžija.

– Ma, nije on mislio ništa loše. Ali ne može se na takav način zafrkavati u Saboru! Kaj nema pametnijeg posla!? – zapitala se šogorica Đurđa. Fiolić je tek kasno sinoć, vidno pijan, promijenio ploču. 

– Novinari su objavili da sam dao meso za konvenciju SDP-a, da se pojavila svinjska kuga na mojoj farmi, a sad i da mi je punica rodila, a koliko ja znam nije – izjavio je ispred Velike vijećnice kasno sinoć pijani Fiolić.

Na pitanje želi li reći da su novinari izmislili cijelu priču, odgovorio je “Ja nisam”, nakon čega su ga stranački kolege doslovno odvukli natrag u sabornicu, gdje je oko 23.30 počela rasprava o osnivanju istražnog povjerenstva u vezi s izjavom ministra Ivice Kirina, vezano za objavu videozapisa na internetskom portalu youtube.com. 

Fiolić i njegovi stranački kolege toliko su savršeno glumili, pa si dozvoljavamo pitanje – jesu li samo dokazali da su političari odlični lašci?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene