Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od 13,50 sati dionica autoceste A1, od Posedarja do tunela Sveti Rok, otvorena je za osobna vozila, a dionicom ceste D54, Maslenica-Zaton Obrovački i Paškim mostom i dalje mogu prometovati samo osobna vozila, izvijestio je popodne HAK.


Zbog mjestimice razmočenog snijega na kolnicima, HAK savjetuje uporabu zimske opreme na cestama u Lici i Gorskom kotaru, dok zimski uvjeti i dalje važe na cesti D42, Saborsko-Selište.

Vezani članci Slika nije dostupna Snijeg u Lici i Gorskom kotaru, magla smanjuje vidljivost Slika nije dostupna Zima okovala unutrašnjost, Otočac na -13

U većem dijelu unutrašnjosti Hrvatske kolnici su mokri.

Zbog prelijevanja vode na županijskoj cesti tzv. staroj karlovačkoj, u mjestu Gornji Desinec promet je usporen. Na kolniku ima 5 do 10 centimetara vode pa se vozači koji putuju iz Jastrebarskog prema Zagrebu upozoravaju na oprez, a preporučuje se i korištenje autoceste Zagreb-Karlovac.

Most na rijeci Raši, na državnoj cesti D 66, Barban-Labin, zatvoren je za sve skupine vozila. Obilazak je: Barban-Žminj-Pazin-Vozilići-Labin. Ostala se vozila propuštaju naizmjence, jednim trakom.

Od danas, 13. veljače, od 7 sati, spomenuta cesta D 66 na dionici Barban-Labin, bit će zatvorena za sav promet, obilazak također preko Žminja. 

Predviđeni završetak radova je 1. ožujka 2007. god.

Na graničnim prijelazima promet je rjedak. Trajekti plove prema redu plovidbe.