Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Razmočen snijeg na cestama Like i Gorskog kotara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 13,50 sati dionica autoceste A1, od Posedarja do tunela Sveti Rok, otvorena je za osobna vozila, a dionicom ceste D54, Maslenica-Zaton Obrovački i Paškim mostom i dalje mogu prometovati samo osobna vozila, izvijestio je popodne HAK.

Zbog mjestimice razmočenog snijega na kolnicima, HAK savjetuje uporabu zimske opreme na cestama u Lici i Gorskom kotaru, dok zimski uvjeti i dalje važe na cesti D42, Saborsko-Selište.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ledeno nevrijeme Dalmacija više nije odsječena, Maslenica otvorena za osobna vozila Slika nije dostupna Mokri i skliski kolnici Snijeg u Lici i Gorskom kotaru, magla smanjuje vidljivost

U većem dijelu unutrašnjosti Hrvatske kolnici su mokri.

Zbog prelijevanja vode na županijskoj cesti tzv. staroj karlovačkoj, u mjestu Gornji Desinec promet je usporen. Na kolniku ima 5 do 10 centimetara vode pa se vozači koji putuju iz Jastrebarskog prema Zagrebu upozoravaju na oprez, a preporučuje se i korištenje autoceste Zagreb-Karlovac.

Most na rijeci Raši, na državnoj cesti D 66, Barban-Labin, zatvoren je za sve skupine vozila. Obilazak je: Barban-Žminj-Pazin-Vozilići-Labin. Ostala se vozila propuštaju naizmjence, jednim trakom.

Od danas, 13. veljače, od 7 sati, spomenuta cesta D 66 na dionici Barban-Labin, bit će zatvorena za sav promet, obilazak također preko Žminja. 

Predviđeni završetak radova je 1. ožujka 2007. god.

Na graničnim prijelazima promet je rjedak. Trajekti plove prema redu plovidbe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene