Nevrijeme koje je u petak navečer pogodilo Zagreb uzrokovalo je i poplavu u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici. Poplavili su im podrumski prostori gdje se nalazi i centralna bolnička ljekarna.

Galerija


Obilna kiša poplavila je i podrumske prostore Dječje bolnice u Klaićevoj.

Vezani članci Tomislav Tomašević Lijevi blok traži da se objave razmjeri štete od poplave u Zagrebu u srpnju Tihomir Blagus, muškarac koji je otvorio branu tijekom poplava Heroj koji je spasio zagrebačko Trnje od poplave dobio poziv na prekršajni sud: ''To mi je psihički pritisak. Ne znamo još što će biti s kaznenom prijavom"

Ravnatelj Goran Roić za DNEVNIK.hr rekao je kako su stradali svi podrumski prostori među kojima i centralna bolnička ljekarna.

„Upravo se popisuje šteta, stradalo je jako puno sanitetskog materijala, međuostalim i dosta zaštitne opreme, rukavica, maski, ogrtača, ali i skupe terapije i lijekova. Stradao je i ambulantni poliklinički prostor pedijatrije, kantina, radiologija. Sad se provjeravaju instalacije, saniraju se štete, radi se izvid, šteta će biti velika. Sve se tako brzo dogodilo, voda je ušla u sve podrumske prostore“, rekao nam je Goran Roić.

Bandić o potopu: "Ovakva kiša se ne može predvidjeti, ja kišu, nažalost, ne mogu popiti. Očito smo se Bogu nešto zamjerili"