Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kandidat za predsjednika SDP-a Ranko Ostojić objavio je da će mu kampanju u unutarstranačkim izborima voditi Peđa Grbin.


Ranko Ostojić koji je prije nekoliko dana najavio kandidaturu za predsjednika SDP-a, nakon što je Zoran Milanović objavio da se povlači s čela stranke, na svojoj je Facebook stranici objavio da će mu kampanju voditi Peđa Grbin.

Vezani članci Željko Kolar Kolar uvjeren u pobjedu: "Kad Grbin i ja ostanemo jedan na jedan, onda ćemo vidjeti..." Ranko Ostojić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) U fotofinišu! Ranko Ostojić u utrci za predsjednika SDP-a: ''Odlučio sam nakon presice klana koji tvrdi da je protiv klanova''

 

Ovu su objavu mnogi Ostojićevi prijatelji na društvenoj mreži pozdravili.' Odlično. Trebalo je to odavno biti tako ali ........ bolje ikad nego nikad', napisala je jedna korisnica.

Podsjetimo, nakon što su izgubili parlamentarne izbore, SDP će održati unutarstranačke. Dosadašnji lider te stranke, Zoran Milanović, objavio je kako se više neće kandidrati za tu funkciju.