Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OTIŠLI DELAT

FOTO Tomašević i radnici Čistoće krenuli čistiti grad: Pogledajte gradonačelnika u akciji

Tomislav Tomašević
Tomislav Tomašević Ranko Suvar/Cropix
Aktualno Galerija Tomislav Tomašević Tomislav Tomašević Foto: Ranko Suvar/Cropix Tomislav Tomašević Tomislav Tomašević Foto: Ranko Suvar/Cropix Radnici Čistoće Radnici Čistoće Foto: Tomislav Kristo/Cropix Tomislav Tomašević Tomislav Tomašević Foto: Ranko Suvar/Cropix +10 Radnici Čistoće Galerija 1/15 >>
Gradonačelnik Tomislav Tomašević, nakon što je postigao dogovor s radnicima Čistoće, odlučio je na nekoliko sati raditi kao pomoćni radnik te pomoći u čišćenju grada.

Nakon što je postignut dogovor između radnika Čistoće i gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića prekinut je višednevni štrajk.

Radnici Čistoće odmah su izašli na teren te počeli skupljati smeće. U tome im se pridružio i gradonačelnik, koji je odlučio odjenuti uniformu radnika Čistoće te na nekoliko sati s radnicima skupljati otpad.

Gradonačelnik je s radnicima potpisao izjavu kojom se prihvaćaju zahtjevi radnika.

"Cijelo vrijeme ćemo razgovarati, pet zahtjeva ide odmah, a ostalih šest u idućih mjesec dana i dogovor kako se u najvećoj mjeri mogu ti zahtjevi ispuniti", dodao je. Ponudio sam da s njima danas izađem u prikupljanje otpada, ja sam na edukaciji kao pomoćni radnik, da razumijem s kojim se problemima susreću", rekao je. Potpisao je, kaže, da nijedan radnik koji je bio u štrajku neće biti sankcioniran.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević u odijelu radnika Čistoće ŠTRAJK JE GOTOV! Tomašević odjeven kao radnik Čistoće poručio: "Idemo raditi! Nisam kao Bandić, odradio bih cijelu smjenu, ali…"

Pročitajte i ovo Radnici Čistoće još nisu izašli na teren ŠTRAJK SE NASTAVLJA? Obrat u Čistoći, radnici još nisu izašli na teren: "Nagovaraju nas, ali ne damo se"

Novinari su ga malo pecnuli zbog toga što je odjenuo uniformu radnika Čistoće, a on je brzo komentirao da nije Milan Bandić, koji je učio radnike da rade, već je tamo da nauči kako se radi i zato je tako obučen.

 

"Radnici su krenuli na posao, i hajdemo što prije počistiti grad. To je to, idemo raditi", zaključio je gradonačelnik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene