Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica HNS-a Vesna Pusić večeras je ustvrdila da lijevi centar ima više potencijala sastaviti vlast, prema rezultatima izlaznih anketa do 17 sati.


"SDP i HNS temelj su koalicije lijevog centra" rekla je Vesna Pusić i navela kako su SDP i HNS prirodni partneri , a priroda se, kaže, tako lako ne mijenja.

Vezani članci Ivica Puljak (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) Ivica Puljak kandidat je Centra za gradonačelnika Splita, cilj mu je ujediniti centar i lijevicu: "Od Splita želim napraviti centar svita, neću butigu u svoju politiku" Slika nije dostupna Berlusconi: Političari ljevice se ne peru i ljuti su kad se vide u zrcalu

Na pitanje što bi se desilo da glasovi dijaspore odrede izbore, Vesna Pusić je odgovorila kako se nada da se to neće dogoditi.

"Kad bi se i dogodilo da glasovi iz dijaspore promijene političku volju građana Hrvatske, to bi bila ozbiljna institucionalna kriza - ne legaliteta, ali legitimiteta", rekla je Pusić.

HNS izborne rezultate dočekuje u Zagrebu u hotelu Esplanade uz nazočnost stranačkih čelnika, kandidata na izbornim listama, vodstava HNS-ovih županijskih organizacija te stranačkih aktivista i volontera stranke.