Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRISTUPNE CESTE PELJEŠKOG MOSTA

Provjerili smo kako teku radovi na gradilištu mosta Ston: "Nasreću, problem smo riješili"

Teška dizalica konačno je stigla na gradilište mosta Ston.

Dizalica splitskog škvera teška 750 tona stigla je na gradilište mosta Ston. Uskoro se očekuje i dolazak dijelova mosta koji su izgrađeni u Brodosplitu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MOST STON FOTO/VIDEO Važan most korak bliže dovršetku: Ukrcana dizalica, zatim će konstrukcija i potom počinje spajanje Slika nije dostupna ZAHTJEVNI RADOVI FOTO Pogledajte proboj zadnjeg tunela na pristupnim cestama Pelješkom mostu

Time kreće konačni završetak izgradnje ovog dijela pristupne ceste Pelješkog mosta koja kasni nekoliko mjeseci. S druge strane, na samom Pelješkom mostu, završeno je asfaltiranje.

"Danas ćemo započeti s procesom istovara dizalice isegmenata privremenih stupova što su preduvjeti za početak montaže čeličnekonstrukcije na mostu Ston.

Gradilište u Stonu Gradilište u Stonu Foto: DNEVNIK.hr

Radovi na ovom dijelu nešto kasne, naime, imali smo problema oko osiguranja barže za dopremu segmenata iz samog brodogradilišta, nasreću i taj smo problem riješili i sada možemo nastaviti s planiranom realizacijom ovog dijela projekta", kazao je Ivo Mušura, inženjer gradilišta Avax za Novu TV.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene