Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ujedinila Hrvatsku

Bila je otpisana, a onda je dokazala da čuda postoje: Marinela ovih blagdana živi svoj najbolji mogući poklon!

Marinela
Marinela DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Marinela Marinela Foto: DNEVNIK.hr Marinela Marinela Foto: DNEVNIK.hr Marinela Marinela Foto: DNEVNIK.hr Marinela Marinela Foto: DNEVNIK.hr +0 Marinela Galerija 1/5 >>
Marinelina priča ujedinila je Hrvatsku. Zahvaljujući emisiji Provjereno i dobrim ljudima koji su se odazvali, 28-godišnja Marinela dobila je priliku za novi početak i iskoristila ju je.

Priča Provjerenog o 28-godišnjoj Marineli koja je nakon teškog moždanog udara i gotovo nepokretna prepuštena na skrb baki, 71-godišnjoj ženi, i to na kauču u stanu od 25 kvadrata, pokrenula je Hrvatsku.

Zahvaljujući dobrim ljudima diljem Lijepe Naše, samo nekoliko mjeseci kasnije svjedočimo pravom čudu i za Marinelu najljepšem božićnom poklonu.

Marinela danas samostalno jede, pomalo govori, smije se i radi potpomognute korake koji su put ka samostalnima.

Pročitajte i ovo Igor Seregi, Goran Grgić, Rene Bitorajac, Dean Acimović Sustav zakazao Sin našeg poznatog glumca bio žrtva nasilja: "Daj ih više zaštitite od pokvarenih i nadrkanih profesora"

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Fažane i Galižane - 5 Smrt na cesti FOTO U slijetanju automobila poginula osoba: Policija objavila sve detalje i uzrok nesreće

"U tri mjeseca takve stvari raditi je fenomen, čudo, a bila je otpisana prije devet mjeseci", rekao je za Provjereno njezin brat Tomislav Radošević.

Rezultat je to Marineline ustrajnosti, upornosti i pozitive koju pokazuje iz dana u dan. Njezin govor nije savršen, ali to je nije spriječilo da gledateljima Provjerenog sama pošalje posebnu poruku.

Pročitajte i ovo PR Oglas Djeci oboljeloj od SMA bolnica je drugi dom, no svjetlo nade za normalan život postoji

Cijelu priču pogledajte u večerašnjoj emisiji na Novoj TV.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene