Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

Građani omogućili nemoguće i Marineli iz Osijeka osigurali najbolju skrb

Marinela iz Osijeka
Marinela iz Osijeka DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Marinela iz Osijeka Marinela iz Osijeka Foto: DNEVNIK.hr Marinela iz Osijeka Marinela iz Osijeka Foto: DNEVNIK.hr Marinela iz Osijeka Marinela iz Osijeka Foto: DNEVNIK.hr +0 Marinela iz Osijeka Galerija 1/4 >>
Nakon što je potresna priča Provjerenog o 28-godišnjoj Marineli iz Osijeka odjeknula Hrvatskom, građani su još jednom pokazali veliko srce i omogućili joj naizgled nemoguće.

Zahvaljujući 65.000 eura sakupljenih na računu humanitarne akcije, Marinela je dobila najbolju moguću skrb i njegu – trenutno je na rehabilitaciji u Zagrebu gdje uz pomoć neurorobotske terapije radi prve potpomognute korake, a u samo tjedan dana njenu nemoć i tužan pogled zamijenila je vedrina.

"Stvarno svim ljudima hvala od srca. Nisam se nadala da će toliko bit, i sretna sam zbog Marinele, da se ona izvuče. Nama novac ne treba, samo za njeno zdravlje“, rekla je Marinelina baka za Provjereno.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marinela Janković - 5 Dobre vijesti Marinela je teško bolesna djevojka čije liječenje ovisi o novcu koji nema: Sada joj možete pomoći

Na dan posjeta ekipe Provjerenog, Marinelu su svojim dolaskom iznenadile i bivša kolegica i vlasnica frizerskog salona u kojem je radila - emotivan je to bio susret nakon nekoliko mjeseci što se nisu vidjele.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marinela Janković - 1 Priča Provjerenog Stančić u kojem nisu smjeli živjeti sada im mora biti dovoljan: Mlada djevojka ostala nepokretna i bez pomoći sustava

Marinelin je svaki dan ispunjen radnom terapijom, fizioterapijom, logopedskim tretmanima, kao i novim pregledima, a prikupljeni novac bit će joj potreban za smještaj, prijevoz i stručnu pomoć u njezi koju Marinelina baka teško može obavljati sama. Pred njom su mjeseci vježbanja i napretka, no, uz Marinelinu upornost, svi vjeruju u čuda.

Cijelu priču pogledajte u Večerašnjem Provjerenom na Novoj TV.

Emisiju gledajte četvrtkom navečer na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene