Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

Ima samo tri godine, a pola života proveo je u bolnici: "Već sam ga dvaput mogla izgubit, a nisam zahvaljujući njima"

Mali borac Leon - 7
Mali borac Leon - 7 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Mali borac Leon - 1 Mali borac Leon - 1 Foto: DNEVNIK.hr Mali borac Leon - 2 Mali borac Leon - 2 Foto: DNEVNIK.hr Mali borac Leon - 3 Mali borac Leon - 3 Foto: DNEVNIK.hr Mali borac Leon - 4 Mali borac Leon - 4 Foto: DNEVNIK.hr +5 Mali borac Leon - 5 Galerija 1/10 >>
Večerašnja emisija Provjereno donosi prilog o malenom borcu Leonu i velikim ljudima – zdravstvenom osoblju pedijatrijske kardiologije KBC-a Zagreb.

 

Leon je trogodišnji dječak koji je polovicu svog života proveo u bolnici zbog transplantacije srca. Sa samo godinu i osam mjeseci dobio je dijagnozu – srce mu je bilo uvećano i nije dobro radilo, pa je gotovo odmah stavljen na listu za transplantaciju.

No, nakon operacije, kada su svi mislili da je na dobrom putu – uslijedio je novi šok. Stanje se pogoršalo i vraćen je na odjel.

Pročitajte i ovo Provjereno: Primalje - 3 Provjereno s primaljama Pri porodu su najvažnije, a iako ima teških dana, sve su složne u jednome: "Smatram da radim najljepši posao na svijetu"

"Živimo sami ja i Leon, već sam ga dvaput mogla izgubit, a nisam zahvaljujući njima. Mislim da nema tog poklona i tih riječi kojima bih im zahvalila za svaki zagrljaj, doručak kojim su ga hranili, za svaki ples i osmijeh, svaku pročitanu priču, za svu ljubav koju su mu dali i vrijeme koje su mu ispunili", govori Leonova mama Barbara Horvat za Provjereno.

Pročitajte i ovo Provjereno: Lava Petrušić - 3 Provjereno o borbi sa sustavom Lijek koji život znači: Malene Lava i Sofija ujedinile su Hrvatsku i Srbiju, ali i morale potegnuti do Amerike. Zašto?

Leona zna cijeli odjel, svojom energijom i duhom svima se uvukao pod kožu. "To je stvarno anđeo od djeteta. On sam po sebi onako puno daje, baš je toplo dijete", kazala je medicinska sestra Vesna.

Cijelu priču o malenom Leonu i njegovoj životnoj borbi ne propustite pogledati večeras u Provjerenom od 23:15 na Novoj TV!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene