Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poljoprivrednici u očaju

Prosvjed Band Aid: Imao bi da sam krao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su sate proveli na vjetru i kiši, poljoprivrednici prosvjednici, nisu izgubili volju za pjesmom. Prosvjed Band Aid pred našim je kamerama otpjevao pjesmu kojom poručuju: Godine za seljake nisu lake.

Poljoprivrednici koji još od sinoć stoje na državnoj cesti Našice - Požega - Slavonski brod, žele upozoriti hrvatsku javnost kako danas zaista ne mogu živjeti od rada. Kažu da rade u žitnici, a gotovo su gladni kruha. Pala je noć, pada i kiša, ali nije pala seljačka volja i želja da progovore o problemima koji ih prate te da se požale kako danas nemaju novca kojim bi prehranili obitelj i školovali djecu. Čak su skladali i pjesmu koju možete poslušati u priloženom videu. 'Imao bi da sam krao, nisam lopov, ne bih znao, al' savjest mi nije takva, ima nas i poštenjaka', jedan je od njihovih stihova.

Pročitajte i ovo Francuski seljaci blokirali autocestu - 2 Nezadovoljni radom vlade VIDEO Francuski seljaci blokirali autoceste: Konvoj traktora stvorio kaos oko Pariza, čeka se premijerov govor Prosvjed njemačkih seljaka u Berlinu - 5 Veliki prosvjed VIDEO Tisuće traktora stigle u Berlin, sprema se kaos: Zatvoren centar grada

>> VIDEO: Seljaci najavili blokadu cesta do daljnjeg

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene