Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se obdukcija

Pored Krapine pronađeno tijelo muškarca: Sumnja se na nasilnu smrt

Ilustracija
Ilustracija Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix
U malom mjestu pored Krapine, u Gornjoj Pačetini, pronađeno je tijelo 64-godišnjeg muškarca. Postoji indicije da je riječ o ubojstvu.

U petak popodne u malom mjestu kraj Krapine u Gornjoj Pačetini pronađeno je mrtvo muško tijelo. Policija je dojavu o tome zaprimila u jutarnjim satima te izašla na teren.

“Zaprimili smo dojavu da je u obiteljskoj kući pronađeno mrtvo tijelo muške osobe. Policijski službenici su na terenu te je očevid u tijeku“, izjavili su iz PU krapinsko-zagorske na upit portala Zagorje.

Pročitajte i ovo Ilustracija phishing kampanja Pošalju poruku pa ukradu novac! Policija upozorava: "Nikad ih ne otvarajte"

Pročitajte i ovo Ante Sanader - 1 Stigao odgovor Sander se obrušio na Milanovića: "Histeričnim nastupima se upliće u proceduru odabira Glavnog državnog odvjetnika"

Zbog sumnjivih okolnosti smrti, policija je obavijestila Županijsko državno odvjetništvo, te je na mjesto događaja pristigla dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu, Marina Soldo Petrinić, kako bi provela očevid.

Nakon provedenog očevida, utvrđeno je da je riječ o preminulom 64-godišnjem muškarcu, koji je živio sam u prizemlju obiteljske kuće.

Postoje naznake da je riječ o ubojstvu, no te tvrdnje morat će potvrditi obdukcija.

"Nakon obdukcije će se potvrditi radi li se o ubojstvu ili samoubojstvu. Županijsko državno odvjetništvo je rukovodilo očevidom u suradnji s ekipom za očevid Policijske uprave krapinsko-zagorske. Radi se o muškom tijelu koje je pronađeno u prizemlju kuće u kojoj je živio”, rekla je Soldo Petrinić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene