Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje na cestama

Prometna nesreća na A1, vozi se usporeno

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zbog prometne nesreće na autocesti Zagreb - Split - Ploče vozi se usporeno, a usporeno se vozi i zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali.

Zbog prometne nesreće na autocesti Zagreb - Split - Ploče, između čvorova Karlovac i Jastrebarsko, smjeru Zagreba vozi se usporeno po dva prometna traka, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub.

Vozilo se usporeno i zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između čvora Brijesta i mosta Pelješac, ali prema HAK-ovim službenim informacijama, trenutačno nema zastoja.

Pročitajte i ovo Prizori nakon ubojstva Čuo se pucanj i vrisak VIDEO Strašni prizori ubojstva predsjedničkog kandidata: Smaknut je pred šokiranim ljudima, ljudi su počeli panično bježati

Zbog vode na kolniku prekinut je promet na državnoj cesti Drnje - Botovo - Granični prijelaz Gola, na lokalnoj cesti Donja Dubrava - Selnica Podravska i na nerazvrstanoj cesti u mjestu Palanjek kod Siska.

  Pročitajte i ovo Prizori požara Stravični prizori FOTO/VIDEO Pogledajte snimke iz zraka opustošenih Havaja: "Najgora katastrofa koju sam ikada vidio. Ovo je kao apokalipsa"

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a ponegdje u unutrašnjosti ima i magle.

Pročitajte i ovo Nautički turizam, ilustracija - 1 Skup sport Je li se trend okrenuo? Prošlih godina imali su sjajne rezultate, ali u srpnju su bili u minusu: "Tržište vas kazni, to je vrlo jednostavno"

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima, navodi HAK.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene