Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne želi da ga se snima'

Krk: Milanović vladinim zrakoplovom stigao u privatni posjet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović vladinim je zrakoplovom sletio na Krk gdje je došao, kako je rečeno fotoreporteru Novog lista, u privatni posjet.

Nakon dvodnevnog posjeta BiH, premijer Zoran Milanović, odlučio je jučer vladinim zrakoplovom umjesto na zagrebački Pleso, u 18 sati sletjeti na riječki aerodrom u Omišlju, piše Novi list.

Pročitajte i ovo Let iznad Osijeka i okolnih naselja oglasila se kontrola zračne plovidbe Avion satima letio nisko nad jednim dijelom Hrvatske: "To je ljudima moglo biti čudno" Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao

Ondje su ga čekala četiri službena automobila, a kada ga je fotoreporter pokušao slikati, iz protokola su mu poručili da se mora udaljiti i ne smije snimati jer je premijer u 'privatnom posjetu' i 'ne želi da ga se snima', piše list.

>> Milanović: Pelješki most je izgledno rješenje za povezivanje Hrvatske

Kasnije su iz Ureda za odnose s javnošću objasnili da premijer privatno ostaje na kratko u Primorsko-goranskoj županiji, a onda će se automobilom vratiti u Zagreb.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene