Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Zoran Milanović vladinim je zrakoplovom sletio na Krk gdje je došao, kako je rečeno fotoreporteru Novog lista, u privatni posjet.


Nakon dvodnevnog posjeta BiH, premijer Zoran Milanović, odlučio je jučer vladinim zrakoplovom umjesto na zagrebački Pleso, u 18 sati sletjeti na riječki aerodrom u Omišlju, piše Novi list.

Vezani članci Zoran Milanović i Andrej Plenković Milanovićev odgovor Plenkoviću: "Komunistički gojenac opet laže. Tupi ponavljač komitetskih frazetina…" Sanja Musić Milanović - 3 Prva dama Sanja Musić Milanović o zdravom načinu života: ''To je sad već navika, ako to ne napravim, osjećam se loše''

Ondje su ga čekala četiri službena automobila, a kada ga je fotoreporter pokušao slikati, iz protokola su mu poručili da se mora udaljiti i ne smije snimati jer je premijer u 'privatnom posjetu' i 'ne želi da ga se snima', piše list.

>> Milanović: Pelješki most je izgledno rješenje za povezivanje Hrvatske

Kasnije su iz Ureda za odnose s javnošću objasnili da premijer privatno ostaje na kratko u Primorsko-goranskoj županiji, a onda će se automobilom vratiti u Zagreb.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook