Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez riječi

Premijer pobjegao pred novinarima, nije želio odgovarati na osjetljiva pitanja

Andrej Plenković bježi pred novinarima (Foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković bježi pred novinarima (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Andrej Plenković bježi pred novinarima (Foto: Dnevnik.hr) Andrej Plenković bježi pred novinarima (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrej Plenković bježi pred novinarima (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Predsjednik Vlade Andrej Plenković pobjegao je danas pred novinarskim pitanjima unatoč tome što je u zemlji trenutno puno vrućih tema.

Premijer Andrej Plenković posjetio je vojarnu Croatia i Ministarstvo obrane, gdje je nazočio potpisivanju ugovora s proizvođačima vojne opreme. S njim u društvu bio je i domaćin, ministar obrane Damir Krstičević. Nakon zajedničkog obraćanja medijima o temi vojne opreme, Plenković i Krstičević nisu bili raspoloženi za odgovaranja na dnevnopolitička pitanja. Premijer je na pitanje "zašto se oteže s avionima" samo usput dobacio "ne oteže se ništa" i bez namjere zaustavljanja, unatoč novinarskim pitanjima, produžio prema naprijed i izašao iz zgrade.

Podsjećamo, trenutno je mnogo osjetljivih pitanja koja traže odgovor čelnog čovjeka Vlade. U četvrtak navečer održan je sastanak premijera, Predsjednice i predsjednika Hrvatskog sabora, nakon kojega je objavljeno tek šturo priopćenje iz kojega se ne iščitavaju nikakve konkretne informacije. Nabavka vojnih aviona, trenutna situacija u Agrokoru, reakcije na Vučićev posjet Hrvatskoj, samo su neke od tema o kojima bi se premijer trebao oglasiti.
 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nakon izbora Plenković: "Milanović okolo zove ljude, a onda oni zovu mene" Ilustracija Analiza Gabrijele Kišiček Stručnjakinja o govoru Andreja Plenkovića: "To je bilo glumljeno samopouzdanje, to je daleko od trijumfa i proslave"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene