Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik HBOR-a

VIDEO Uznemirili ga novinari zbog Šegona: 'Zašto stalno stvarate crnilo veće nego što jest?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Osijeku je održana prezentacija kreditnih programa HBOR-a koju je vodio predsjednik Uprave Anton Kovačev. Nije mu se svidjelo pitanje oko Afere Šegon.

Anton Kovačev, predsjednik uprave HBOR-a u Osijeku je održao prezentaciju kreditnih programa. Na pitanje jesu li stigli rezultati nadzora kredita koje je HBOR dodjeljivao, kratko je odgovorio - 'Ne.'

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Linić branio Šegona Bauk: Nalaz DORH-a je dobra i očekivana odluka Slika nije dostupna Na meti i Linićev pomoćnik Krim policija češlja HBOR: Provjeravaju se veliki krediti dodijeljeni poduzetnicima

Jandroković: Da je Linić u Bundesligi, već bi dobio šest crvenih kartona!

Na spomen kredita koji je od HBOR-a dobila Šegonova tvrtka, Kovačev se uznemirio i optužio novinare da stvaraju crnilo, umjesto da govore o pozitivnim stvarima i ukazuju na probleme.

'Ja ne znam zašto vi stvarate crnilo u Hrvatskoj veće nego što je. Dakle, govorite o pozitivnim stvarima, o onome što trebamo raditi i što su osnovni problemi Hrvatske, a to je pokretanje gospodarstva, ulaganje u nove investicije i otvaranje novih radnih mjesta', kazao je Kovačev.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene