Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jasno ne!

Predsjednik Vrhovnog suda odbio uvjete Zdravka Mamića: ''Nema razloga za emisiju Želje i pozdravi''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vrhovnog suda Đuro Sessa nedvosmisleno je odbio Zdravka Mamića.

Zdravko Mamić, koji je od progona u Hrvatskoj pobjegao u Bosnu i Hercegovinu, na Facebooku je poručio da je spreman vratiti se u Hrvatsku i pristupiti suđenjima, ali pod uvjetom da to ne bude na sudu u Osijeku.

Pročitajte i ovo Suđenje braći Mamić - 3 Izvlačenje novca iz Dinama Nitko se nije pojavio na suđenju Mamićima: Trebali su svjedočiti Kranjčar, Barišić i Lulić Silvio Marić Još jednog muči pamćenje Bivši dinamovac Marić na suđenju: "Dobio sam 80.000 eura na ruke. Pokušavam, ali ne mogu se točno sjetiti"

''Čast i isprika svim poštenim i časnim pojedincima, oni znaju tko su i što su, ali među njima stoluju suci kakve svijet nije vidio i koji su gori od onih kojima sude", napisao je. "U nadi da postoji netko tko će zajedno sa mnom poći u borbu protiv kartela koji zovemo pravosuđem kako bismo izgradili bolje društvo u kojem suci svojim primjerom žive ono što trebaju raditi svi", zaključio je na kraju Mamić.

No čini se da od povratka neće biti ništa. Predsjednik Vrhovnog suda Đuro Sessa jasno je odbio Mamićeve uvjete.

''Zato što je tako već odlučeno, a sada nema razloga za emitiranje pjesama u emisiji 'Želje i pozdravi''', rekao je predsjednik Vrhovnog suda za Glas Slavonije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene