Kolinda Grabar-Kitarović na otvaranju bazena (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Kolinda Grabar-Kitarović na otvaranju bazena (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otvorila je bazen u Velikoj Gorici. Tijekom otvorenja dvoje je djece izneseno van jer im je pozlilo. Nakon što se Predsjednica obratila okupljenima, sve je blagoslovio i svećenik.


''Ono što smo svi čekali više od tri desetljeća sada je konačno realizirano. Hvala svima koji su sudjelovali u ovom projektu i podržavali ga. Velikogoričanima zahvaljujem na strpljenju. U tridesetak fotografija prikazana je izgradnja bazena, od prvog okupljanja na gradilištu do bazena spremnog za svečano otvorenje'', rekao je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Predsjednica o presudi Karadžiću: ''Ona ne može vratiti u život desetke tisuća žrtava, ali je trajna opomena" Građanska inicijativa (Foto:Pixsell,Goran Stanzl) Inicijativa #spasime nakon sastanaka s premijerom i predsjednicom: "Pratit ćemo ostvarivanje ciljeva i rokova"

''Nadam se da ćete na bazenu provesti lijepe trenutke i u obiteljskom okruženju. Unatoč odličnoj povezanosti Velike Gorice sa Zagrebom, Gorica se razvija kao samostalan grad sa svojim identitetom. Ona nije samo razvojno sjedište Turopolja već i cijele zagrebačke županije'', rekla je Grabar-Kitarović.

Tijekom otvorenja bazena dvoje je djece izneseno van jer im je pozlilo zbog klora, pišu 24 sata.

Inspekcija utvrdila propuste u liječenju bolesnika u splitskom KBC-u, oglasila se i liječnička komora

Kolege s Nove TV opraštaju se od legendarnog Milana Sijerkovića