Obavijesti Video Pretražite Navigacija
čekali tri desetljeća

Predsjednica otvorila bazen u Velikoj Gorici: Dvoje djece izvedeno van, pozlilo im zbog klora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otvorila je bazen u Velikoj Gorici. Tijekom otvorenja dvoje je djece izneseno van jer im je pozlilo. Nakon što se Predsjednica obratila okupljenima, sve je blagoslovio i svećenik.

''Ono što smo svi čekali više od tri desetljeća sada je konačno realizirano. Hvala svima koji su sudjelovali u ovom projektu i podržavali ga. Velikogoričanima zahvaljujem na strpljenju. U tridesetak fotografija prikazana je izgradnja bazena, od prvog okupljanja na gradilištu do bazena spremnog za svečano otvorenje'', rekao je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze" Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima"

''Nadam se da ćete na bazenu provesti lijepe trenutke i u obiteljskom okruženju. Unatoč odličnoj povezanosti Velike Gorice sa Zagrebom, Gorica se razvija kao samostalan grad sa svojim identitetom. Ona nije samo razvojno sjedište Turopolja već i cijele zagrebačke županije'', rekla je Grabar-Kitarović.

Tijekom otvorenja bazena dvoje je djece izneseno van jer im je pozlilo zbog klora, pišu 24 sata.

Aktualno Inspekcija utvrdila propuste u liječenju bolesnika u splitskom KBC-u, oglasila se i liječnička komora Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Lavina reakcija na mito u splitskom KBC-u (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Lavina reakcija na mito u splitskom KBC-u (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr U slučaju liječenja Ivice Adžaipa u splitskom KBC-u došlo je do propusta (Foto: Dnevnik.hr) U slučaju liječenja Ivice Adžaipa u splitskom KBC-u došlo je do propusta (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska Inspekcija utvrdila propuste u liječenju bolesnika u splitskom KBC-u, oglasila se i liječnička komora 1/4 >>

Aktualno Kolege s Nove TV opraštaju se od legendarnog Milana Sijerkovića Marija Miholjek i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) Marija Miholjek i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Saša Kopljar (Foto: Dnevnik.hr) Saša Kopljar (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Marija Miholjek i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) Marija Miholjek i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrija Jarak i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Kolege s Nove TV opraštaju se od legendarnog Milana Sijerkovića 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene