Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Širio je radost i toplinu

Kolege s Nove TV opraštaju se od legendarnog Milana Sijerkovića

Marija Miholjek i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr)
Marija Miholjek i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Marija Miholjek i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) Marija Miholjek i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Saša Kopljar (Foto: Dnevnik.hr) Saša Kopljar (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Marija Miholjek i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) Marija Miholjek i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrija Jarak i Milan Sijerković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Brojni kolege, prijatelji i građani Hrvatske oproštaju se od legendarnog meteorologa Milana Sijerkovića.

Kako će pamtiti svog dragog kolegu, otkrili su nam voditelji Dnevnika Nove TV Marija Miholjek i Saša Kopljar te reporter Andrija Jarak. Svi odreda imaju samo riječi hvale za Milana Sijerkovića i on će, kako kažu, zauvijek ostati u njihovim srcima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izborni dan na Novoj TV Televizijska pobjednica izbora je - Nova TV Slika nije dostupna Vinkovačke jeseni Kad bećarac 'zaori' Dnevnikom Nove TV

„Kad god bi ušao u redakciju, svima bi izmamio osmijeh na lice. Kad god bih ga pitala: 'Profesore, kako ste danas?', odgovorio bi: 'Jako dobro.' Uvijek bi rado popio kavu s nama nakon kolegija, a obožavao je slatko, pa smo ga znali razveseliti kakvom poslasticom. Uz njega me veže i moje Đakovo, u koje je rado išao na izlete. Divila sam se njegovoj beskonačnoj energiji i optimizmu koji je širio svuda oko sebe. Uvijek je imao toplu riječ za svakoga i nikad mu nije bilo teško kolegama otkriti kakvo će vrijeme biti za vikend“, prisjeća se Marija Miholjek.

I Saša Kopljar za profesora Sijerkovića ima samo tople riječi.

„Veselili smo se kad bi on bio u smjeni jer je oko sebe širio radost i vedrinu. Uvijek bi znao provaliti neku foru ili pošalicu. Nikad nije prošao nezamijećeno i svima bi izmamio osmijeh na lice. Uživali smo družiti se i raditi s njime. Neizmjerno će nam faliti“, kaže Kopljar.

Reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak Sijerkovića opisuje kao beskrajno toplog, pristojnog, susretljivog i strpljivog.

„Bio je poseban, s jedinstevnim smislom za prezentaciju vremenske prognoze, zbog čega je već za života ušao u legendu. Uvijek je bio spreman pomoći savjetom te razveseliti kolege svojim poznatim doskočicama“, prisjeća se Jarak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene