Brojni kolege, prijatelji i građani Hrvatske oproštaju se od legendarnog meteorologa Milana Sijerkovića.

Galerija


Kako će pamtiti svog dragog kolegu, otkrili su nam voditelji Dnevnika Nove TV Marija Miholjek i Saša Kopljar te reporter Andrija Jarak. Svi odreda imaju samo riječi hvale za Milana Sijerkovića i on će, kako kažu, zauvijek ostati u njihovim srcima.

Vezani članci Petar Grašo na setu serije Dar Mar Nova TV ima 3 nominacije za Večernjakovu ružu i 6 za Zlatni studio: U konkurenciji su emisije, novinari, glumci, show i pjesma! Slika nije dostupna Reporteri Nove TV na terenu - Ovako su popratili glazbeni spektakl!

„Kad god bi ušao u redakciju, svima bi izmamio osmijeh na lice. Kad god bih ga pitala: 'Profesore, kako ste danas?', odgovorio bi: 'Jako dobro.' Uvijek bi rado popio kavu s nama nakon kolegija, a obožavao je slatko, pa smo ga znali razveseliti kakvom poslasticom. Uz njega me veže i moje Đakovo, u koje je rado išao na izlete. Divila sam se njegovoj beskonačnoj energiji i optimizmu koji je širio svuda oko sebe. Uvijek je imao toplu riječ za svakoga i nikad mu nije bilo teško kolegama otkriti kakvo će vrijeme biti za vikend“, prisjeća se Marija Miholjek.

I Saša Kopljar za profesora Sijerkovića ima samo tople riječi.

„Veselili smo se kad bi on bio u smjeni jer je oko sebe širio radost i vedrinu. Uvijek bi znao provaliti neku foru ili pošalicu. Nikad nije prošao nezamijećeno i svima bi izmamio osmijeh na lice. Uživali smo družiti se i raditi s njime. Neizmjerno će nam faliti“, kaže Kopljar.

Reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak Sijerkovića opisuje kao beskrajno toplog, pristojnog, susretljivog i strpljivog.

„Bio je poseban, s jedinstevnim smislom za prezentaciju vremenske prognoze, zbog čega je već za života ušao u legendu. Uvijek je bio spreman pomoći savjetom te razveseliti kolege svojim poznatim doskočicama“, prisjeća se Jarak.

Meteorolozi Nove TV opraštaju se od Milana Sijerkovića: "Bio je pravi poeta za meteorološke izvještaje, nedostajat će nam"