Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitne službe zatrpane pozivima

Bujice na ulicama, voda u Šibeniku izbila granitne kocke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednostavno vam ne mogu u ovom trenutku reći koliko smo poziva za intervencije zaprimili, rekli su u Županijskom centru 112.

Velika količina kiše pala je tijekom popodnevnih i večernjih sati u Vodicama, a pada i dalje. Kako nam javljaju naši čitatelji, kiša uzrokuje poplave u kućama i bujice na ulicama. Više puta intervenirali su vastrogasci koji su ispumpavali podrume.

Pročitajte i ovo Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan" Katarina Jusić, novinarka Nove TV Štete na Krku i u N. Vinodolskom Poplavljeni podrumi, garaže, trgovine: "U 10 minuta je buknulo sa svih strana, iz jedne sobe, kroz vrata"

Jaka kiša pada i u Šibeniku, ali i u većem dijelu Šibensko-kninske županije.

Poplavljeno je šibensko gradsko područje Doca, a poplave su pogodile i središte grada.

Vodena bujica je izbila granitne kocke kojima je popločan dio ulice prema gradskoj četvrti Šubićevac. Bujica je ploče nanijela skroz do glavnog gradskog trga poljane koji je još uvijek pod vodom iako se nevrijeme smirilo.

Kako se doznaje u centru 112, bez struje su još uvijek područje Danila do Perkovića, te naselje Žaborić i stanovnici otoka Kaprija.

Jakovina i Plišić obišli radove na kanalu Kupa - Korana; ne očekuju poplavu

'Jednostavno vam ne mogu u ovom trenutku reći koliko smo poziva za intervencije zaprimili, svake sekunde nam zvone telefoni, najviše zbog ispumpavanja podruma', rekli su za Šibenik IN u Županijskom centru 112.

Žaborić i Vodice su ostali bez struje, a prave razmjere štete biti će moguće utvrditi tek u četvrtak ujutro.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene