Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navijanje s oltara

Poslala fratra k vragu zbog Bandića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svećenika koji je na misi u sinjskoj crkvi pozvao vjernike da glasaju za Milana Bandića, a ne za Ivu Josipovića 'kako ne bi Hrvatsku obojio u crveno', jedna starica je poslala do vraga i demonstativno napustila crkvu.

Jedna starija vjernica nije mogla izdržati takvo otvoreno navijanje s oltara te je ustala, poslala fratra k vragu i uz komentar da bi se trebao baviti vjerom i Bogom, a ne politikom, demonstrativno napustila crkvenu, piše Slobodna.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija Zlostavljano najmanje 4815 djece Portugalska crkva isplatit će odštete žrtvama seksualnog zlostavljanja Slika nije dostupna "Ovo je demon" Potresna ispovijest žrtve svećenika pedofila: Pakao je počeo u drugom razredu osnovne - "Tko bi izgubio morao bi se skidati..."

Inače, birači iz gradova i općina Cetinske krajine dali su većinsko povjerenje gubitniku predsjedničkih izbora, Milanu Bandiću.

Najuvjerljiviju potporu, veću od 80 posto, Bandić je dobio u Otoku, što se povezuje s njegovim redovitim posjetima obitelji Mirka Norca i javnom obećanju da će u slučaju pobjede pomilovati osuđenog ratnog zločinca i osloboditi ga od daljnjeg izdržavanja kazne zatvora.

U samom naselju Sinj, u kojemu su glasala 5322 birača, pobijedio je Ivo Josipović. Novi hrvatski predsjednik u Sinju je dobio povjerenje 2787 građana, ili 52,37 posto, a njegov suparnik Bandić 2535 glasova, ili 47,63 posto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene