Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provedena testiranja

Ponovo otvoren resort nakon masovne zaraze na vjenčanjima: "Ne znamo odakle je norovirus došao, ali više ga nema"

Vjenčanje
Vjenčanje Foto: Dnevnik Nove TV
Nakon negativnih nalaza na norovirus, ponovo je otvoren Wedding Resort Corberon.

Odlukom Službe sanitarne inspekcije, Wedding Resort Corberon je ponovno otvoren za rad. Ova odluka dolazi nakon provedenih detaljnih analiza svih površina u resortu, hrane i vode na prisutnost norovirusa, pri čemu su rezultati svih provedenih analiza i testova bili negativni na prisutnost norovirusa.

Također, u dva navrata su provedena testiranja osoblja resorta na norovirus i rezultati su oba puta bili negativni, stoji u priopćenju koje je poslao Corberon.

"U protekla dva tjedna Wedding Resort Corberon u suradnji sa specijaliziranom tvrtkom za dezinfekciju, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar', Službom za epidemiologiju zaraznih bolesti te Službom sanitarne inspekcije poduzeo je sve moguće mjere da bi osigurao najvišu razinu sanitarnih i higijenskih uvjeta", napominje se.

Pročitajte i ovo Tunel između stana i Višeg suda u Podgorici - 1 Dugačak desetak metara FOTO Veliki skandal potresa susjednu zemlju: Pogledajte tunel koji iz zgrade suda vodi u unajmljeni stan

Pročitajte i ovo Ilustracija Rezultati ankete Pitali smo vas kolika plaća bi vam bila dovoljna za normalan život: Odgovori su iznenađujući

Saša Majetić, direktor Wedding Resorta Corberon, se na suradnji i stručnoj pomoći zahvalio svim institucijama i službama.

"Iako nije ustanovljeno odakle je norovirus došao, potvrđeno je da ga u resortu nema te nam je omogućen normalan daljnji rad. Zahvaljujemo i našim klijentima na strpljenju i povjerenju tijekom ovog vremena te se radujemo što im možemo nastaviti pružati izuzetno iskustvo svadbene svečanosti, uz besprijekornu uslugu i prekrasan ambijent", rekao je.

"Koristim ovu priliku da iskažem svoje žaljenje svim našim klijentima i njihovim gostima na neugodnostima koje su doživjeli na nedavno održanim svadbenim svečanostima", dodao je Majetić.

Podsjetimo, Državni inspektorat privremeno je zatvorio resort nakon što se zarazna infekcija proširila među gostima četiriju vjenčanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene