Policija na autocesti (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Policija na autocesti (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavi?/PIXSELL

Kako su nam pojasnili iz PU karlovačke, radi se o preventivnoj represivnoj akciji policije, carine i drugih inspekcijskih službi u cilju podizanja opće razine sigurnosti.


Na odmorištu Draganić na dionici autoceste A1 između Zagreba i Karlovca u smjeru Karlovca policija i druge službe zaustavljaju i kontroliraju sva vozila. Zbog provjera dokumenata vozača i pregleda vozila, i osobnih i teretih, na spomenutoj kontrolnoj točki stvorila se gužva.

Vezani članci Ptičja gripa, ilustracija Iz Mađarske stiglo gotovo 5,5 tona sumnjivog mesa, hrvatska inspekcija hitno krenula u kontrolu farmi Ralica na cesti Olujni vjetar na A1 kod Sv. Roka, u dijelovima Like pada snijeg

Kako su nam pojasnili iz PU karlovačke, radi se o preventivnoj represivnoj akciji policije, carine i drugih inspekcijskih službi u cilju podizanja opće razine sigurnosti i sprječavanja bilo kakvih kaznenih dijela.

Dodaju da ova akcija nije imala nikakav poseban povod te da se takve akcije provode redovito u različitim vremenskim razmacima. Posljednja je, podsjećaju, bila prošlog mjeseca.