Policija na autocesti (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Policija na autocesti (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavi?/PIXSELL

Kako su nam pojasnili iz PU karlovačke, radi se o preventivnoj represivnoj akciji policije, carine i drugih inspekcijskih službi u cilju podizanja opće razine sigurnosti.


Na odmorištu Draganić na dionici autoceste A1 između Zagreba i Karlovca u smjeru Karlovca policija i druge službe zaustavljaju i kontroliraju sva vozila. Zbog provjera dokumenata vozača i pregleda vozila, i osobnih i teretih, na spomenutoj kontrolnoj točki stvorila se gužva.

Vezani članci Zbog koronavirusa u Crnoj Gori obavezne maske Crna Gora ponovo proglasila epidemiju i uvela drastične mjere: Maske na otvorenom moraju nositi i djeca Granični prijelaz Kaštel Od ponedjeljka se unutar EU-a putuje po novim pravilima: Komisija izdala nove preporuke za zemlje članice Schengena i za zapadni Balkan

Kako su nam pojasnili iz PU karlovačke, radi se o preventivnoj represivnoj akciji policije, carine i drugih inspekcijskih službi u cilju podizanja opće razine sigurnosti i sprječavanja bilo kakvih kaznenih dijela.

Dodaju da ova akcija nije imala nikakav poseban povod te da se takve akcije provode redovito u različitim vremenskim razmacima. Posljednja je, podsjećaju, bila prošlog mjeseca.