Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stvorile se gužve

Policija zatvorila autocestu kod Draganića i pregledava sva vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako su nam pojasnili iz PU karlovačke, radi se o preventivnoj represivnoj akciji policije, carine i drugih inspekcijskih službi u cilju podizanja opće razine sigurnosti.

Na odmorištu Draganić na dionici autoceste A1 između Zagreba i Karlovca u smjeru Karlovca policija i druge službe zaustavljaju i kontroliraju sva vozila. Zbog provjera dokumenata vozača i pregleda vozila, i osobnih i teretih, na spomenutoj kontrolnoj točki stvorila se gužva.

Pročitajte i ovo Država prodaje vozila viđeno - kupljeno Država prodaje 24 vozila: U ponudi auti, kamioni i gliseri... Trgovački sud u Zagrebu Hrvatska priča Dobar posao u IMES-u: Kako je tijekom stečaja nestalo 19 vozila s ključevima i prometnim dozvolama

Kako su nam pojasnili iz PU karlovačke, radi se o preventivnoj represivnoj akciji policije, carine i drugih inspekcijskih službi u cilju podizanja opće razine sigurnosti i sprječavanja bilo kakvih kaznenih dijela.

Dodaju da ova akcija nije imala nikakav poseban povod te da se takve akcije provode redovito u različitim vremenskim razmacima. Posljednja je, podsjećaju, bila prošlog mjeseca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene