Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIJE IMAO VAŽEĆU VOZAČKU DOZVOLU

Rekorder vikenda: 56-godišnjak na mopedu napuhao skoro tri promila, zaradio paprenu kaznu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom vikenda policija je provodila pojačani nadzor da bi spriječila nesreće i kršenje prometnih pravila. Apsolutni ''pobjednik'' bio je 56-godišnjak koji je upravljao mopedom bez važeće vozačke dozvole i sa skoro tri pomila alkohola u krvi.

U subotu i nejdjelju policijski službenici PU primorsko-goranske pojačano su nadzirali promet u svrhu sprječavanja počinjenja prometnih prekršaja i mogućnosti nastanka prometnih nesreća.

Evidentirali su 361 prometni prekršaj od kojih je čak 29 bilo vožnja pod utjecajem alkohola. Tijekom vikenda predvodnik je bio 56-godišnjak na mopedu koji je, oko 11:50 sati u subotu, napuhao čak 2,96 promila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obišao centar robotike Plenković žestoko po Milanoviću: "To što on izgovara nije normalno". O cijepljenju: "Ne bih uložio ni lipe u kampanju"

Pročitajte i ovo Cijepljenje bez najave u Zagrebu - 2 U Hrvatskoj zaraženo 14 osoba Poznati termini cijepljenja bez najave u Zagrebu za sutra: Jedna županija dobila "Cjepka", COVID autobus kojim će građane cijepiti na kućnom pragu

Također, osim upravljanja u alkoholiziranom stanju, vozač nije imao važeću vozačku dozvolu. Predložena mu je novčana kazna u iznosu od 11.000 kuna kao i izricanje mjere zabrane upravljanja vozilom AM kategorije na rok od šest mjeseci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene