Alkohol, ilustracija
Alkohol, ilustracija Foto: Getty Images

Grupa od 16 maloljetnika hitno je prebačena u noći sa srijede na četvrtak u Vojnomedicinsku akademiju nakon što je u noćnom provodu na Adi Ciganliji u Beogradu njih čak devet izgubilo svijest. Ujutro su ipak svi pušteni kućama, a policija istražuje što se dogodilo.


Nakon što su se potpuno otrijeznili, grupa od 16 maloljetnika puštena je iz Vojnomedicinske akademije puštena u četvrtak oko pet sati.

Sve se dogodilo oko ponoći. Od njih 16, devet ih je bilo bez svijesti. Neke od njih su i roditelji prevezli u bolnicu. Sumnja se da im je stavljeno nešto u piće jer imaju trovanje i svima su se javili isti simptomi, javlja Telegraf.

Pod utjecajem alkohola upravljao automobilom bez guma - 1 Prizor koji se rijetko viđa: Pijan vozio bez dvije gume, zaradio kaznu od 12.000 kuna

Policija, ilustracija Kažnjen zbog nepoštivanja samoizolacije nakon što ga je udarilo drugo vozilo kojim je upravljao pijani 55-godišnjak

Istraga je u tijeku i još nije poznato zbog čega su djeca ostala bez svijesti. Tri patrole PU Čukarica su na Adi privela konobare i menadžera bara. Utvrđuje se tko je i što davao maloljetnicima da konzumiraju.