Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspjela odgurnuti dijete

VIDEO Nesreća u Pirovcu: Maloljetnici se skuterom zabili u baku s unucima pa pobjegli

Aktualno Galerija Maloljetnici se skuterom zabili u ženu s djecom pa pobjegli Maloljetnici se skuterom zabili u ženu s djecom pa pobjegli Foto: DNEVNIK.hr Maloljetnici se skuterom zabili u ženu s djecom pa pobjegli Maloljetnici se skuterom zabili u ženu s djecom pa pobjegli Foto: DNEVNIK.hr +0 Maloljetnici se skuterom zabili u ženu s djecom pa pobjegli Galerija 1/3 >>
Ugodna večernja šetnja bake s unucima na Obali Rtine u Pirovcu u sekundi je prekinuta kada je na njih naletio skuter.

Naime, dvojica maloljetnika vozila su se na tom predjelu Pirovca kada je vozač u jednom trenutku izgubio nadzor nad skuterom koji je potom naletio na ženu s djecom.

Žena je uspjela odgurnuti dijete, ali je motor pokosio nju i teško ju ozlijedio. Srećom, bila je pri svijesti i Hitnom je prevezena u Šibenik.

Maloljetni vozač skutera odmah je pobjegao s mjesta nesreće, dok je drugi maloljetnik ostao ondje. Ipak, nakon nekoliko minuta i on je pobjegao.

Iako su u početku pokušali skrivati informaciju tko je vozio skuter i što se dogodilo, nakon nekoliko sati obojica su odvezena u policijsku postaju u pratnji roditelja.

Važno je naglasiti da se nesreća dogodila u ulici na kojoj su poznate plaže i kojom redovito šeta dosta ljudi - a koja na čitavom svom dijelu nema nogostup za pješake.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izmjereno mu 1,11 promila Objavljeni detalji teške prometne nesreće kod Vrbovca: Pijani vozač kombijem na nogostupu pokosio mladog Indijca

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevidi u tijeku Crna subota na cestama: U Sesvetama poginuo motociklist, kod Vrbovca kombi pokosio pješaka

Unatoč velikim i važnim projektima koji su ondje unazad par godina realizirani - privatna Marina Pirovac i projekt uređenja plaže i ceste koji je financiran od strane države - pješaci, među kojima je uvijek dosta djece, prisiljeni su hodati nasred prometnice.

Unatoč apelima građana lokalna zajednica Pirovca nije ništa napravila da riješi ovaj veliki sigurnosni problem i postavi nogostup za pješake. Nadamo se da ne čekaju neku tragediju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene