Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dao se u bijeg pa zvao hitnu

Saznali smo što se dogodilo: Policija otkrila zašto im je bježao mladić koji je HGSS-u javio da ga je ugrizao poskok

Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 1
Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 1 HGSS Split
Aktualno Galerija Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 1 Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 1 Foto: HGSS Split Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 3 Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 3 Foto: HGSS Split +0 Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 2 Galerija 1/3 >>
HGSS Ispostava Omiš u utorak je javila da je imala neobičnu akciju spašavanja. Mladić im je dojavio da ga je ugrizao poskok, no ispostavilo se da je bježao policiji. Od policije smo doznali što se zapravo dogodilo.

Iz PU splitsko-dalmatinske doznajemo da su u noći na utorak, u 0:15, u mjestu Zakučac mladića vidjeli na motociklu Suzuki, splitskih registracijskih oznaka. 24-godišnjak je motocikl vozio jednosmjernom ulicom, ali u zabranjenom smjeru.

Pročitajte i ovo Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku Spašavanje migranata iz Kupe HGSS i policija VIDEO Dramatična akcija: Zapeli na slapu u Kupi, spašavali ih po noći

Policajci su ga pokušali zaustaviti, a on se dao u bijeg. Obilaskom područja mjesta Zakučac, policajci su pronašli odbačeni motocikl na kojem se prije toga vozio 24-godišnjak. U 3:40 policija je dobila dojavu liječnice hitne medicine Doma zdravlja Omiš da je isti mladić telefonski zatražio liječničku pomoć zbog ugriza poskoka.

Na teren su, osim tima liječnika, izašli pripadnici HGSS-a, vatrogasci ali i policajci. HGSS je u utorak izvijestio da su na teren izašli petorica HGSS-ovaca, 14 vatrogasaca i trojica policajaca.

Mladića su pronašli u 4:25. Liječničkim pregledom utvrđeno je da na njemu nema tragova ugriza zmije. Policija provodi kriminalističko istraživanje cijelog događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene