HGSS Ispostava Omiš u utorak je javila da je imala neobičnu akciju spašavanja. Mladić im je dojavio da ga je ugrizao poskok, no ispostavilo se da je bježao policiji. Od policije smo doznali što se zapravo dogodilo.

Galerija


Iz PU splitsko-dalmatinske doznajemo da su u noći na utorak, u 0:15, u mjestu Zakučac mladića vidjeli na motociklu Suzuki, splitskih registracijskih oznaka. 24-godišnjak je motocikl vozio jednosmjernom ulicom, ali u zabranjenom smjeru.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) Novi detalji pokušaja ubojstva; Finac zario nož u vrat partnerice: "Na ulicu je istrčala krvava žena, bilo je strašno" Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Sezonca na Hvaru gurnuli s rive, pao je na stijene i zadobio višestruke ozljede: "Mogao je netko poginuti"

Policajci su ga pokušali zaustaviti, a on se dao u bijeg. Obilaskom područja mjesta Zakučac, policajci su pronašli odbačeni motocikl na kojem se prije toga vozio 24-godišnjak. U 3:40 policija je dobila dojavu liječnice hitne medicine Doma zdravlja Omiš da je isti mladić telefonski zatražio liječničku pomoć zbog ugriza poskoka.

Na teren su, osim tima liječnika, izašli pripadnici HGSS-a, vatrogasci ali i policajci. HGSS je u utorak izvijestio da su na teren izašli petorica HGSS-ovaca, 14 vatrogasaca i trojica policajaca.

Mladića su pronašli u 4:25. Liječničkim pregledom utvrđeno je da na njemu nema tragova ugriza zmije. Policija provodi kriminalističko istraživanje cijelog događaja.