Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična akcija spašavanja

Halo, ugrizao me poskok: Mladić tražio pomoć HGSS-a, ispostavilo se da ima puno veći problem

Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 3
Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 3 HGSS Split
Aktualno Galerija Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 3 Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 3 Foto: HGSS Split Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 2 Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 2 Foto: HGSS Split +0 Neobična akcija spašavanja (Foto: HGSS Split) - 1 Galerija 1/3 >>
Ispostava HGSS-a u Omišu u noći na utorak zaprimila je poziv mladića koji je kazao da ga je ugrizao poskok. Na teren su izašli HGSS-ovci, vatrogasci i policajci. Ispostavilo se da je mladić bježao policiji.

U noći na utorak, u tri sata, Ispostava HGSS-a Omiš dobila je dojavu o mladiću kojega je ugrizao poskok. Mlađa muška osoba kazala je da se to dogodilo na stazi Leopolda Mandića kod Omiša.

Pročitajte i ovo Hapšenje u Kaštelima - 2 Kamera Dnevnika Nove TV snimila odvođenje napadača Policija objavila nove detalje napada, muškarca prijavili za pokušaj ubojstva dvije osobe. Branimir Jukić iz HGSS-a: "Naš prijatelj se budi" Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

Na teren su uz petoricu omiških HGSS-ovaca te 14 vatrogasaca izašla još i tri policajca. Mladića su pronašli u 03:50. Nosilima su ga prenijeli do prve ceste gdje je čekalo vozilo Hitne medicinske pomoć i u 4:10 su ga predali djelatnicima hitne pomoći.

Neslužbeno se doznaje da mladića ipak nije ugrizla zmija nego je bježao policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene