Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dođite po njih

Zagrebačka policija objavila važnu vijest: Organizirano izvanredno uručivanje dokumenata

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policijska uprava zagrebačka objavila je da će u subotu organizirati uručenje izrađenih osobnih iskaznica i putovnica.

Policijska uprava zagrebačka će u subotu od 7 do 14 sati organizirati uručenje izrađenih osobnih iskaznica i putovnica na onoj lokaciji na kojoj je osoba podnijela zahtjev, odnosno u postajama u Petrinjskoj, Heinzelovoj, II. policijskoj postaji Zagreb (Črnomerec) ili VI. policijskoj postaji Novi Zagreb.

Pritom se neće zaprimati novi zahtjevi, već će se izdavati izrađene osobne iskaznice i putovnice. Za to je potrebno ponijeti potvrdu o podnesenom zahtjevu i staru osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Je li vaša osobna iskaznica izrađena, možete provjeriti putem govornog automata na broj 01/4563 602, a za putovnicu na broj 01/4563 601.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kad počnu gužve... MUP objavio važno upozorenje građanima o novim osobnim ispravama: Obavite zamjenu što prije!

Pročitajte i ovo Eksplozija bombe u Podgorici Užas u Podgorici FOTO Aktivirao bombu u zgradi suda: Muškarac poginuo, ima ozlijeđenih

Policija također ističe da se u predvorju zgrade na lokacijama u Petrinjskoj 30, Heinzelovoj 98 te u prostorijama Policijske postaje Velika Gorica u Ulici Matije Magdalenića u Velikoj Gorici nalaze kiosci na kojima građani, uz stručnu pomoć, mogu aktivirati e-osobne iskaznice i zatražiti mobilni digitalni identitet te putem mobilne aplikacije Certilia ostvariti mogućnost pristupanja portalu e-Građani na mobitelu.

Uz aktiviranu e-osobnu građanima je dostupno više od 100 usluga preko platforme e-Građani, bez dolaska u objekte u kojima se te usluge obavljaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene