Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba poginula

FOTO Objavljeni detalji strašne nesreće u Karlovcu: "Policajac je naletio na pješaka i napravio salto. Vidjela sam motor u zraku"

Teška prometna nesreća
Teška prometna nesreća Robert Fajt/Cropix
Aktualno Galerija Teška prometna nesreća Teška prometna nesreća Foto: Robert Fajt/Cropix Teška prometna nesreća Teška prometna nesreća Foto: Robert Fajt/Cropix Teška prometna nesreća Teška prometna nesreća Foto: Robert Fajt/Cropix Teška prometna nesreća Teška prometna nesreća Foto: Robert Fajt/Cropix +0 Teška prometna nesreća Galerija 1/5 >>
U centru Karlovca u ponedjeljak je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je policajac na motoru naletio na pješaka, te je pješak smrtno stradao.

U ponedjeljak oko 17 sati u Karlovcu u Ulici Vladka Mačeka dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao policijski službenik sa službenim motociklom za vrijeme obavljanja službe i pješak.

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći pješak je smrtno stradao, a policijski je službenik ozlijeđen i prevezen u zdravstvenu ustanovu, priopćila je PU karlovačka.

Pročitajte i ovo Ivica Vlakić Određen mu je pritvor Uhićen bivši zadarski dogradonačelnik: U obiteljskoj kući bratu zadao više uboda nožem

Konobarica obližnjeg kafića "Hollywood" Petra Matan je rekla Hini da je vidjela nesreću koja se dogodila kada je pješak prelazio cestu mimo pješačkog prijelaza, a na njega naletio policajac na motociklu, koji je "napravio salto".

"Vidjela sam motor u zraku", prisjetila se i dodala da je svakodnevna praksa da se cesta na takav način prelazi s obzirom na to da je pješački prijelaz udaljen desetak metara.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ivan Anušić Njegova poruka Oglasio se Ivan Anušić: Prvi put nakon što je predložen za ministra

Gost kafića Ivan Krkljuš je naveo da je medicinski tehničar i da je prvi priskočio u pomoć, a da su ostali gosti kafića odmah zvali hitnu medicinsku pomoć koja je vrlo brzo i stigla.

"Prišla je i još jedna žena koja je rekla da je bolničarka. Pješak je imao bilo i disao je, ali agonalno. Kad je došla hitna medicinska pomoć, okrenuli su ga na leđa, otvorili dišni put i uveli u vozilo", ispričao je te dodao je policajac bio vidno u šoku.

Pročitajte i ovo Privođenje osobe osumnjičene za ubojstvo u naselju Prečko - 2 Sukob zbog droge Objavljeni detalji ubojstva u Zagrebu: Muškarac izboden zbog 15 eura

Očevidom rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, a policija će po završetku obavijestiti javnost o točnim okolnostima nastanka nesretnog događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene