Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igrali i nogomet s Tomaševićem

FOTO Dan za pamćenje: Pogledajte kako su zagrebački vatrogasci razveselili ukrajinsku djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački vatrogasci razveselili su ukrajinsku djecu koja su smještena u Motelu Plitvice kroz razne vatrogasne vježbe.

Ukrajinsku djecu, koja su smještena u Motelu Plitvice, razveselili su zagrebački vatrogasci koji su ih kroz vježbe upoznali s gašenjem požara.

"Uzbuđeni uzvici i smijeh čuli su se u prijepodnevnim satima iz Savske ceste gdje su djeca imala prilike provozati se vatrogasnim vozilima, pogledati panoramu Zagreba u košari auto ljestvi visinskog vatrogasnog vozila, gasiti požar vatrogasnim aparatom za početno gašenje požara, gađati mete s 2D mlazom vode, proći vatrogasno vježbalište sa simulacijom realnih situacija na terenu te se općenito upoznati s vatrogasnom djelatnošću", objavili su u četvrtak iz Crvenog križa na svom Facebook profilu.

Uz to su djeca iz Ukrajine zaigrala i nogomet između pripadnika JVP-a te ukrajinskih dječaka, djelatnika Crvenog križa na čelu s ravnateljem Petar Penava i predstavnika Grada Zagreba na čelu s gradonačelnikom Tomislav Tomašević.

Pročitajte i ovo Psi tragači - 5 Pripreme u slučaju potresa I oni su spremni: "Pružaju nam na neki način jedno smirenje, sigurnost''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zabranjena plovidba Vojna vježba na jugu Hrvatske: Ministarstvo obrane objavilo detalje, građane mole za razumijevanje

Nakon toga su im zagrebački vatrogasci pripremili ručak i podijelili slatkiše.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene