Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zabranjena plovidba

Vojna vježba na jugu Hrvatske: Ministarstvo obrane objavilo detalje, građane mole za razumijevanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na vojnom poligonu ''Zečevo'' u srijedu će od 8 do 17 sati HV na vojnoj vježbi demonstrirati bojevo gađanje streljivom produljenog dometa.

Hrvatska vojska će na vojnoj vježbi demonstrirati bojevo gađanje streljivom produljenog dometa na vojnom poligonu ''Zečevo'' u srijedu će od 8 do 17 sati.

''Za potrebe provedbe sigurnosnih mjera pri provedbi demonstracijskog bojevog gađanja, Hrvatska ratna mornarica će provesti osiguranje zone zabrane plovidbe u akvatoriju Pomorskog vojnog poligona Žirje (LDTR 22) u koordinaciji s Pomorskom policijom PU Šibensko-kninska i Lučkom kapetanijom Šibenik kao i osiguranje zone zabrane letenja iznad akvatorija Pomorskog vojnog poligona Žirje (LDTR 22) objavom NOTAM-a'', objavili su iz MORH-a.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo gomilanje ruske vojske na granici Dnevnik Nove TV o situaciji u Ukrajini: Nitko ne vjeruje da će do napada doći, ali počele su se spominjati evakuacijske rute iz gradova

Pročitajte i ovo Vojna vježba u Slunju - 2 Pripreme za misiju na Baltiku Vatreni i uigrani: Ovako to izgleda kad "hrvatski topnici" uzmu moćan stroj u svoje ruke

Napominju da demonstracija može uzrokovati buku te mole građane za razumijevanje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene