Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, pri obilasku tvornice u Jastrebarskom doživio je neobičnu zgodu.


Ministar poduzetništva i rada posjetio je jučer tvornicu poboljšivača za pekarsko-slastičarske proizvode u Jastrebarskom. Vodstvo tvornice srdačno ga je dočekalo, i tvornicu i sebe predstavljalo u najboljem svjetlu.

Vezani članci Biljana Borzan (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) ''Ako se Hrvatska popravi u povlačenju novca iz EU fondova, možemo dobiti sredstva i za ugradnju dizala'' Penjanje po stepenicama/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Još malo vremena ostalo za prijavu: Uskoro počinje projekt ugradnje dizala uz pomoć europskog novca

Sve je išlo po planu dok nisu ušli u lift, koji se zaustavio nakon nekoliko trenutaka. I više se nije micao. Ministar Maras nije pokazao ni trunke straha, već se hrabro nosio s novonastalom situacijom i šalio s vodstvom tvornice.

Pomoć se čekala 10-ak minuta no na kraju se ispostavilo da lift nije bio u kvaru, već da je netko stajao na senzoru što mu je onemogućilo kretanje. Ipak radnici održavanja izvana su morali spustiti lift i spasiti ministra.

Lokalnim poduzetnicima ministar Maras predstavio je program poticanja gospodarstva Poduzetnički impuls vrijedan 376 milijuna kuna. Ministar je podsjetio kako je Jastrebarsko jedna od najuspješnijih poduzetničkih lokalnih sredina u Hrvatskoj gdje je nezaposlenost čak dvostruko manja nego u ostatku zemlje.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.