Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neočekivane situacije

Pogledajte spašavanje ministra Marasa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, pri obilasku tvornice u Jastrebarskom doživio je neobičnu zgodu.

Ministar poduzetništva i rada posjetio je jučer tvornicu poboljšivača za pekarsko-slastičarske proizvode u Jastrebarskom. Vodstvo tvornice srdačno ga je dočekalo, i tvornicu i sebe predstavljalo u najboljem svjetlu.

Pročitajte i ovo Zaplijena marihuane u improviziranom laboratoriju kod Jastrebarskog - 1 Kod Jastrebarskog U improviziranom laboratoriju uzgajao marihuanu, policija zaplijenila stabljike i tek nikle biljke Ilustracija Pronađeno tijelo Bizarna smrt - ostala zaglavljena u liftu, našli je nakon nekoliko dana: "Nitko nije čuo njezine povike"

Sve je išlo po planu dok nisu ušli u lift, koji se zaustavio nakon nekoliko trenutaka. I više se nije micao. Ministar Maras nije pokazao ni trunke straha, već se hrabro nosio s novonastalom situacijom i šalio s vodstvom tvornice.

Pomoć se čekala 10-ak minuta no na kraju se ispostavilo da lift nije bio u kvaru, već da je netko stajao na senzoru što mu je onemogućilo kretanje. Ipak radnici održavanja izvana su morali spustiti lift i spasiti ministra.

Lokalnim poduzetnicima ministar Maras predstavio je program poticanja gospodarstva Poduzetnički impuls vrijedan 376 milijuna kuna. Ministar je podsjetio kako je Jastrebarsko jedna od najuspješnijih poduzetničkih lokalnih sredina u Hrvatskoj gdje je nezaposlenost čak dvostruko manja nego u ostatku zemlje.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene