Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri dana ceremonije

Pogledajte indijsko vjenčanje u Dubrovniku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je Dubrovnik već godinama omiljena destinacija za strana vjenčanja, sinoć je bio domaćin nečeg potpuno novog - tradicionalnog indijskog vjenčanja.

Mladenci Rishi i Shilpa za svoju veliku svadbu odabrali su upravo Dubrovnik te su sa sobom doveli više od 250 uzvanika iz cijelog svijeta, a najviše iz Indije i Španjolske.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

>> Vjenčanje u Zagrebu povezalo čak tri kontinenta!

Pune ruke posla imali su domaći kuhari koji su pripremali pravu indijsku hranu. Osim glavnog obreda, koji je trajao više do 2 sata, vjenčanje je potrajalo ukupno tri dana. Glavne pripreme počinju s obredom Mehendi, ispraćanjem mlade, i obredom Sangit, zabavom s pjesmom i plesom, a glavnom obredu prethodile su čak četiri manje ceremonije. Ipak, mladenci su na kraju bili presretni.

'Željeli smo se vjenčati u Europi i tražili smo neku novu zemlju. Odlučili smo se za Hrvatsku i za Dubrovnik i nismo pogriješili, sve nam se sviđa', kazao je mladoženja Rishi.

'Nismo znali kako će u Dubrovniku uspjeti tradicionalno indijsko vjenčanje, ali sve je odlično sjelo na svoje mjesto', dodala je mladenka Shilpa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene