Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gradonačelnik Splita Željko Kerum bio je na otvorenju 13. Croatia Boat Showa, koji se ove godine odvija na najmanjoj površini do sada.


Željko Kerum nije štedio Vladu i njezinu politiku. Tvrdi da je ona kriva za propast poduzetništva jer ga nimalo ne potiče te ga svjesno pušta da propada, što se posebno vidjelo u doba recesije. 

Vezani članci Ellen DeGeneres Razbijesnila svoju ekipu: Teška 490 milijuna dolara, a zaposlenicima ne želi dati plaće? Mario Valentić Valentić oduševio urnebesnim fotkama na Instagramu: "Kad dive dijele pozornicu"

>> Kerum gradskom vijećniku: 'Depilirajte se prije izjava na televiziji'

Nije želio posebno komentirati prijavu HDZ-ove vijećnice Sanje Bilač koju je podnijela zbog lokacijske dozvole za proširenje i uređenje zapadne obale Rive i prostora ispred njegova hotela 'Marjan'. 'Ja bih po onome što mediji pišu u zatvoru trebao provesti 200 godina', rekao je splitski gradonačelnik.

'Nije mi interesantna ta dama', dodao je.
 

Osim kritike Vladi Kerum je najavio i svoj uspjeh na idućim parlamentarnim izborima riječima 'ja sam pobjednik'.

Kritiku Vladi uputio je i organizator Vicenco Blagaić koji je naglasio kako nije samo svjetska kriza kriva za probleme u nautičkom sektoru, već je situaciju pogoršala i sama Vlada svojim potezima. Napomenuo je da je od 2008. ugašeno čak 60 posto tvrtki koje se bave nautičkim djelatnostima u Hrvatskoj.

Državni tajnik kapetan Mario Babić istaknuo je kako nautički turizam svake godine raste, a država daje potpore za izgradnju brodica za charter.