Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna burna sjednica

Kerum gradskom vijećniku: 'Depilirajte se prije izjava na televiziji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ni ova sjednica splitskog Gradskog vijeća nije prošla mirno.

Raspravljalo se o kupnji zemljišta na priobalnom području Trstenik-Radoševac koje je u vlasništvu supruga Nevenke Bečić te obitelji HGS-ova vijećnika Balde Obada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odredili dežurne za hitne intervencije Nezadovoljni splitski taksisti započeli prosvjed Slika nije dostupna 'Kerumovi sluge' 'Nije HDZ tuš u kojem će SDP prati svoju šporkicu'

Mirko Ramljak, vijećnik HDZ-a optužio je gradonačelnika Željka Keruma da je zemljište na Marjanu za njegovu nevjenčanu suprugu platio grad te da je višak od 60 ljudi koji mu je opterećivao tvrtku zaposlio u gradskim poduzećima.

>> Oporba izašla sa sjednice, Kerum izgubio živce

'Ramljak priča nebuloze o Marjanu jer sam ja u životu donirao preko 100 milijuna kuna, a vi me prozivate za nekih 20 tisuća. Kada se već za televiziju prije vijeća sređivate, depilirate kosu i obrve, neka građani sada čuju i to vaše znanje', kazao je Kerum.
No, ni Ramljak mu nije ostao dužan. 'Ja ne znam koji je to razlog da se pjenite. S vašim 'ricama' otišao je i velik dio vašeg bon-tona', uzvratio mu je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene