Ministrica Gabrijela Žalac komentirala je što očekuje od postupanja DORH-a u slučaju prometne nesreće u kojoj je sudjelovala. Istaknula je i kako je dobro upućena u stanje djevojčice te da je produljenje vozačke dozvole u postupku.

Galerija


„Ništa ne očekujem, neka DORH i policija rade svoj posao. Meni je najbitnije da je dijete dobro, da je curica došla kući“, kazala je Žalac.

Vezani članci Nada Murganić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Murganić uzela 6+6: "Nisam donijela poteze koji bi štetili", Bedeković: "Imat ću kontinuitet na kojem je radila moja prethodnica" Gabrijela Žalac u Slavoniji (Foto: Davor Javorović/Pixsell) Sve afere Gabrijele Žalac: Bez važeće vozačke naletjela na djevojčicu, misteriozni Mercedes i kuma koja bježi s mjesta nesreće

A kako bi postupila na njezinom mjestu, upitali smo i bivšu ministricu gospodarstva Martinu Dalić, koja je svoj mandat završila - neopozivom ostavkom.

„Kažem najvažnije je da je dijete dobro, za mene je to važno kao građanina, a sve ostalo je politika i ne bih to komentirala“, kazala je Dalić.