Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"dođi, milo"

Pitala Mjesni odbor imaju li gas maske za stanovnike Jakuševca, uslijedio je sramotan odgovor

Sramotan odgovor Mjesnog odbora Jakuševec (Screenshot: Facebook)
Sramotan odgovor Mjesnog odbora Jakuševec (Screenshot: Facebook)
Mjesni odbor Jakuševec na svom je službenom profilu na Facebooku sramotno komentirao objavu jedne stanovnice toga naselja, koja je, dok je bjesnio veliki požar u reciklažnom dvorištu, upitala administratora ima li gas maske za Jakuševčane.

Požar na zagrebačkom Jakuševcu, koji je izbio u srijedu oko 19:20 uzbunio je gotovo cijeli Zagreb zbog visokog stupa crnog dima koji se mogao vidjeti iz svih dijelova grada. Naravno, najveći strah izazvao je upravo kod stanovnika Jakuševca, koji su i na društvenim mrežama tražili informacije o tome što točno gori i koliko je opasan za zdravlje.

Dobar dio njih informacije je potražio i na Facebooku na stranici Mjesnog odbora Jakuševec, a kako to već biva, u komentarima je bio i dobar dio onih nepovjerljivih prema službenim informacijama da ne gori opasan otpad i da nema opasnosti za zdravlje ljudi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Požar u reciklažnom dvorištu Na Jakuševcu još gori, vatru gasi 40 vatrogasaca. Zamjenik vatrogasnog zapovjednika otkrio nam je kad se očekuje potpuno gašenje

I ne bi to bilo ništa neobično da administrator službenog profila na Facebooku tog lokalnog Mjesnog odbora nije odlučio, malo je reći, neprimjereno odgovoriti jednoj stanovnici tog novozagrebačkog naselja. 

"Je li imaš gas maske za Jakuševčane kad ti tak u tvojem komentaru lijepo gori....????" upitala je ta stanovnica ispod videa požara koji je objavio Mjesni odbor Jakuševec. 

"Imam milo.... Dođi kod mene... Možda ih upotrijebiš i za nešto drugo", glasio je odgovor predstavnika lokalne političke vlasti u tom naselju. 

I dok su neki reagirali samo s "fuj" i "OMG", jedna je korisnica bila konkretnija. "Vi razumijete da se javljate sa službene i javne stranice MO? Je li to službeni stav MO Jakuševac o ovom problemu?" glasio je njezin komentar, no odgovor nije dobila. Tu je i jedna poruka "Renato, srami se", pa očito sudionici ove rasprave za takav komentar odgovornim smatraju Renata Vrbana, predsjednika Mjesnog odbora i člana Stranke rada i solidarnosti koju vodi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, također poznat po brojnim sramotnim verbalnim ispadima

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene