Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne treba im puno

Ovo su najskromniji hrvatski gradonačelnici malih gradova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svega 2,33 kune po glavi stanovnika troši najskromniji hrvatski gradonačelnik malog grada.

Portal Gradonačelnik.hr svako toliko povuče paralele između pojedinih hrvatskih jedinica lokalne samouprave. Tako su sada napravili popis najskromnijih gradonačelnika gradova s manje od 10.000 stanovnika. Radi se, dakako, o skromnosti u aspektu troškova reprezentacije.

Pročitajte i ovo Lokalni izbori u Splitu sve su bliže - 3 Neizvjesna bitka za Split Spremaju se tvrdi izbori u Splitu, kandidata je sve više: "Grad propada dvanaest godina, to je Afrika sa strujom" Romina Knežić objašnjava koliko Hrvatska ima župana, načelnika, gradonačelnika i njihovih zamjenika (Foto: Dnevnik.hr) nevjerojatna brojka Izračunali smo koliko u Hrvatskoj ima župana, (grado)načelnika i njihovih zamjenika

Na petom mjestu našao se gradonačelnik Oroslavja, Ivan Tuđa, u čijem gradu troškovi reprezentacije iznose 5,22 po glavi stanovnika.

Nešto bolji od njega je pazinski gradonačelnik Renato Krulčić s 4,73 kune po glavi, a na treće mjesto dospio je gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac u čijem se gradu na troškove reprezentacije troši 4,10 kuna po glavi.

Drugi najskromniji hrvatski gradonačelnik malog grada je Zoran Kovač iz Donjeg Miholjca gdje se troši 3,10 kuna po glavi, a na prvo mjesto se uvjerljivo smjestio gradonačelnik Zlatara, Stanko Majdak čija administracija za troškove reprezentacije troši 2,33 kune po glavi stanovnika, piše Gradonačelnik.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene